Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
dduuddeekk92 [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 03:29 [N95] Nakładka na interfejs   Postaw piwo autorowi tego posta
Sry ze zakladam Temet który być może juz jest ale poszukuje Nakladki Systemowej na Nokie N95 jedyna co znalazlem to Symbian Plus I Spark Beta aktualnie uzywam Spark bo ladniej wyglada:D hehe mozecie podac mi linki do jakis jeszcze nakladek prosil bym bardzo Tel. mam odblokowany wiec nie mam problemu w niczym...:P
Jack [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 03:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
vHome

SPB mobile shell

dduuddeekk92 [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 05:16   Postaw piwo autorowi tego posta
SPB mobile shell kod emotikony: :O zainstalowalem to tylko w opisie instalacji pisze ze tam sa 2 pliki do instalacji a sciagłem to i w paczce jest 1;/ zainstalowalem go i niby sie zainstalowalo a wlaczyc sie nie chce nie rozumiem tego...?? pomocy...
Jack [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 05:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Spróbuj nowszej wersji : http://symbiane.pl/spb-mo...95,12.htm#39471

dduuddeekk92 [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 05:24   Postaw piwo autorowi tego posta
a Ten SPB nie jest czasem na Symbian s60v5 ?? bo tak teraz na necie patrze a przeciez ja mam s60v3 Wkoncu N95... i gdzie to mam zainstalowac karta czy telefon?? Ta nowsza wersje juz tez instalowalem i nic...;/
Jack [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 05:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Przepraszam Cię bardzo kod emotikony: :!: kod emotikony: :!: Spb mobile shell pomyliłem z handy shell. Proszę http://symbiane.pl/handy-shell-vt10904.htm . Spb mobile shell jest rzeczywiście na s60v5. Jeszcze raz przepraszam

dduuddeekk92 [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 05:40   Postaw piwo autorowi tego posta
Spoko wlasnie teraz tak sobie szukalem i nie umialem nic na ten temat znalesc:P hehe spoko rozumiem:P a to wszystkie nakladki jakie sa?? bo fajnie bym sobie zmodyfikowal ten pulpit ale nic nie umiem znalesc konktetnego...:P
Jack [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Znalazłem jeszcze: http://symbiane.pl/spark-vt16117.htm

dduuddeekk92 [N95] Nakładka na interfejs Napisany: 16 Paź 2010 07:45   Postaw piwo autorowi tego posta
"jedyna co znalazlem to Symbian Plus I Spark Beta aktualnie uzywam Spark bo ladniej wyglada:D" Hehe To juz mam wlasnie aktualnie tego uzywam...:P Kurde i chyba przy tym zostane bo nic nie ma juz z takich nakladek...:(

Rozumiem że problem zażegnany. Zamykam temat - Jackson