| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| gaweleek | |
|
Mam problem z Nokią N95 a mianowicie po podłączeniu ładowarki nie ma żadnej reakcji. Gniazdo ładowania w pełni sprawne sprawdzałem je w X6, mogę się tylko domyślać że to układ betty ale wolałbym żeby wypowiedział się ktoś kto się na tym zna |
||
| Laki1231 | |
|
| Inną ładowarką, kablem USB spóbuj. _________________ |
||
| gaweleek | |
|
| O ile wiem to n95 nie ładuje się przez gniazdo USB a ładowarka sprawna : ) | ||
| patrikos23 | |
|
| widocznie gniazdo ładowarki zepsute. Wg mnie pozostaje serwis czy komis czyli naprawa _________________ |
||
| gaweleek | |
|
| Gniazdo ładowarki jest sprawne w 100% napisane jest w pierwszym poście. | ||
| Laki1231 | |
|
| To płyta główna może ścieżki jakieś zjechane masz. Wtedy nic nie zrobisz na 97% _________________ |
||
| ziomek | |
|
| nie zakładajmy najgorszego , walnij na początek hard format 3+*+włącznik+zielona słuchawka trzymaj do mignięcia napisu jeśli to nie pomoże to można spróbować przegrać soft jeśli to też nic nie da oznacza to że to nie wina oprogramowania tylko usterka techniczna . _________________ |
||
| Casaya | |
|
gaweleek napisał/a:
Jeśli uważasz ze gniazdo ładowarki jest ok (nie wiem skąd to wiesz,bo przecież telefon nie ładuje co sugeruje wadę),ładowarka ok...uważasz ze jest problem z układem betty...a inne opinie lub sugestie podważasz to po co się pytasz co jest zepsute? Skoro podpowiedzi ci nie pasują to zanieś telefon do komisu.wymienia ci gniazdo ładowania i po sprawie.ale oczywiście moja opinie tez podważysz... napewno padło coś co da się wymienić. |
||
| Meler | |
|
radziubaker, przeczytaj pierwszy post Autor wyraźnie pisze że testował to gniazdo w nokii X6 i działało |
||
| sadam81 | |
|
| Gniazdo, a wtyk to jest coś innego. Gniazdo ma w telefonie, a ten wtyk w ładowarce. Więc kolega niech precyzuje swoje wypowiedzi. _________________ |
||
| Meler | |
|
| przecież kolega napisał wyraźnie, że gniazdo było testowane w x6 i wtedy ładowarka o której mówimy działa. Jeśli masz voltomierz to zbadał napięcie na ścieżkach | ||
| Casaya | |
|
| Możliwe jest tez ze zrobiło się to co u mnie kiedyś w ericssonie.płyta główna zaszła wilgocią i zaśniedziała od trzymania rak w kieszeni razem z telefonem...rozbierz telefon i przeczyść płytkę najlepiej szczoteczka do zębów bo jest jednocześnie miękka i wystarczająco twarda.może coś da... | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
[E51] Nie ładuje się i nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | Lunatyk | |