| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| cinek001 | |
|
| Od pewnego czasu mam problem z odtwarzaniem filmów (jakichkolwiek) na mojej Nokii N95 .. A mianowicie, gdy włączam film to po paru sekundach obraz staje w miejscu, a dźwięk leci dalej, później chwile jest normalnie i znowu .. czyli po prostu wcinają się filmy przy opdtwarzaniu .. I to na każym odtwarzaczu (Core Player, wbudowany czyli Real Player) ; /. Instalowałem inne odtwarzacze, ale dzieje się to samo. Dodam, że Nokia schakowana i wcześniej każdy film leciał 'jak marzenie' ; ). Co może być tego przyczyną ? Z góry dzięki ;] Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//stankovi23 |
||
| sadam81 | |
|
| Nie wiem co jest przyczyną, ale Hard Reset powinien pomóc. Jeśli nie pomoże, to wgraj nowy soft. Wszystko w dziale poradniki znajdziesz. EDIT: Tag [code] służy do kodowania linków nie treści. _________________ |
||
| cinek001 | |
|
| No właśnie też nad tym myślałem .. I chyba tak będzie trzeba zrobić. Ale może ktoś inny miał już ten sam problem... |
||
| Laki1231 | |
|
| cinek001, nie miał rób hard reset format pamięci nie pomoże to nowy soft. _________________ |
||
| cinek001 | |
|
| A może wystarczy jakiś flash player zainstalować czy coś w tym stylu ? Bo tak od razu hard reset .. |
||
| Laki1231 | |
|
| cinek001, film działa więc nie, pozatym może masz wyrozwalane pliki na karcie nie w odpowiednuch folderach to strasznie tel zamula. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Wszystkie filmy muszą być w folderze X:/Videos _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| cinek001, a konwertujesz wogóle te filmy? I kolega wyżej pisze gdzie mają być ale oczywiście inne pliki tez w odpowiednich folderach. _________________ |
||
| cinek001 | |
|
| Filmy mam na E:/Pliki Video (na karcie). No co prawda teraz troszke tam powrzucałem luźno plików, ale jak ich tam nie było to też wcinało .. ; /. Ale zrobie teraz porządek to zobacze. Może coś da. Aha. i Nie konwertuje tych filmów .. Wcześniej wszystko śmigało bez problemu bez konwertowania. [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 17 Mar 2011 08:36 ] Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone.// Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| cinek001, czyli format telefonu tzn. nowy soft i format pamięci. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Oficjalnie: Sony Ericsson staje się przeszłością |
Newsy | Laki1231 | |
Apple staje się bardziej dochodowe od Microsoftu |
Newsy | Laki1231 | |
[5800] Dotyk łapie w innym miejscu |
Pytania i Problemy z telefonami | hubiwlkp | |
Symbian na pierwszym miejscu według StatCounter |
Newsy | Laki1231 | |