Autor Wiadomość
cinek001 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 16 Mar 2011 03:19 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach   Postaw piwo autorowi tego posta

Od pewnego czasu mam problem z odtwarzaniem filmów (jakichkolwiek) na mojej Nokii N95 .. A mianowicie, gdy włączam film to po paru sekundach obraz staje w miejscu, a dźwięk leci dalej, później chwile jest normalnie i znowu .. czyli po prostu wcinają się filmy przy opdtwarzaniu .. I to na każym odtwarzaczu (Core Player, wbudowany czyli Real Player) ; /. Instalowałem inne odtwarzacze, ale dzieje się to samo.
Dodam, że Nokia schakowana i wcześniej każdy film leciał 'jak marzenie' ; ).
Co może być tego przyczyną ?

Z góry dzięki ;]

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//stankovi23
sadam81 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 16 Mar 2011 03:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Nie wiem co jest przyczyną, ale Hard Reset powinien pomóc. Jeśli nie pomoże, to wgraj nowy soft. Wszystko w dziale poradniki znajdziesz.

EDIT: Tag [code] służy do kodowania linków nie treści.

cinek001 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 16 Mar 2011 03:31   Postaw piwo autorowi tego posta

No właśnie też nad tym myślałem .. I chyba tak będzie trzeba zrobić.
Ale może ktoś inny miał już ten sam problem...
Laki1231 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 16 Mar 2011 03:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
cinek001, nie miał rób hard reset format pamięci nie pomoże to nowy soft.

cinek001 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 17 Mar 2011 08:08   Postaw piwo autorowi tego posta

A może wystarczy jakiś flash player zainstalować czy coś w tym stylu ?
Bo tak od razu hard reset ..
Laki1231 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 17 Mar 2011 08:09   Postaw piwo autorowi tego posta

cinek001, film działa więc nie, pozatym może masz wyrozwalane pliki na karcie nie w odpowiednuch folderach to strasznie tel zamula.

sadam81 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 17 Mar 2011 08:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Wszystkie filmy muszą być w folderze X:/Videos

Laki1231 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 17 Mar 2011 08:13   Postaw piwo autorowi tego posta

cinek001, a konwertujesz wogóle te filmy? I kolega wyżej pisze gdzie mają być ale oczywiście inne pliki tez w odpowiednich folderach.

cinek001 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 17 Mar 2011 08:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Filmy mam na E:/Pliki Video (na karcie). No co prawda teraz troszke tam powrzucałem luźno plików, ale jak ich tam nie było to też wcinało .. ; /. Ale zrobie teraz porządek to zobacze. Może coś da.

Aha. i Nie konwertuje tych filmów .. Wcześniej wszystko śmigało bez problemu bez konwertowania.

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 17 Mar 2011 08:36 ]
Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone.// Laki1231
Laki1231 [N95] Obraz staje w miejscu w filmach Napisany: 17 Mar 2011 08:37   Postaw piwo autorowi tego posta

cinek001, czyli format telefonu tzn. nowy soft i format pamięci.