| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| buczak | |
|
| Witam, jakieś pół roku temu oglądałem normalnie filmy na youtube w standardowej przeglądarce nokii n95. Pewnego dnia filmy przestały się ładowac. Kroki które poczyniłem: - ustawienia fabryczne, bez zmian - format telefonu, bez zmian - proxy w real player wyłączone - IP telefonu wpisałem do routera w zakładke dmz (chociaż w routerze nic wcześniej nie było kombinowane i działało) Podejrzewam że youtube zaktualizowało coś u siebie. ściągnąłem aplikacje youtube i filmy działają. Czy ktoś potrafi rozwikła ten problem ? Proszę o pomoc. |
||
| Laki1231 | |
|
Opis: , więc jej używaj problemu nie widzę a w realplayer punkt dostępu wap albo internet trzeba wybrać.
|
||
| buczak | |
|
| Chciałbym rozwiązac problem, anie go ominac. Wyszukiwarka filmów w aplikacji youtube jest co najmniej kiepska. Zawsze mam problemy z wyszukaniem mniej popularnych filmów. Punkt dostępu w real playerze mam ustawiony(moja siec wifi), a proxy wyłączone. Czekam na dalsze odpowiedzi. |
||
| Laki1231 | |
|
| Korzystasz przy tym z systemowej przeglądarki czy np. opery? Próbowałeś wgrać najnowszy soft? _________________ |
||
| buczak | |
|
| Próbowałem i z opery i z systemowej. Wcześniej i na systemowej i na operze filmy działały poprawnie. Wersje oprogramowania mam najprawdopodobniej najnowszą v 35.0.002 |
||
| Laki1231 | |
|
| Wydaje mi się, że to wina youtube bo na SATIO/VIVAZ też przestało niektórym działać, albo masz coś źle skonfigurowane. Ja mam orange i do real player używałem punktu WAP lub INTERNET i nie wyłączałem proxy przez wifi też działało. Być może ten soft coś ma schrzanione _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Real player nie obsługuje punkty dostępu internet dla filmów z youtube. Tylko video. Chyba, ze wyciągniesz link strumieniowy do filmu z youtube'a, a taka możliwość jest otwierając film przez operę mini i przełączając się na reala. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, no tak przypominam sobie miałem w orange punkt VIDEO... ale nie zmienia faktu że działa mi na N8 na wapie _________________ |
||
| buczak | |
|
| Zauważyłem że jeżeli przełączę się na tryb komputer filmy normalnie działają z tym że są duże i nie da się ich oglądac. Przez opere mini po włączeniu filmu pojawia się link odtwarzaj strumień, po włączeniu go pojawia się realplayer i nie ładuje filmu. |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak odpalasz komputerową i klikniesz dwa razy w okno filmu to otworzy je na ekranie. A spróbuj na mobilnej wybrać po wybraniu filmu opcję Przełącz na odtwarzacz filmów flash. _________________ |
||
| buczak | |
|
| Niestety po kliknięciu dwa razy na film i tak jest za duży na wyświetlacz telefonu. Próbowałem na tym trybie flash (beta) i nie ładuje. Wątpię aby udało się coś jeszcze wykombinowac, myślę że winowajcą jest youtube, a mój telefon jest już za stary. | ||
| Laki1231 | |
|
| buczak, na 6120C mi odtwarza przez REALPLAYER więc chyba nie wina youtube _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Gadu Gadu przestało działać... |
Pytania i Problemy z telefonami | HolyGoalie | |
[5230] Czy tv out będzie działać? |
Pytania i Problemy z telefonami | marek513 | |
[6730] Aplikacje nie chcą działać |