| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kosiak | |
|
Mam nokie n95 8gb v35.0.001 jak się telefon włączy to po 10 sekundach się zawiesza i nie wiem czego może być przyczyną próbowałem aktualizować system przez program Nokia Software Updater znalazło mi aktualizacje jak instaluje to telefon się zawiesza i pisze utracono połączenie i znowu muszę resetować telef i tak wkółko. Proszę o pomoc i co może byc tego przyczyną a i jeszcze bo bym zapomniał próbowałem też przez Phenixa też nie pójdzie. Z góry dzięki. [ Komentarz dodany przez: Altair: 22 Paź 2011 11:35 ] Nazwa tematu jak i ortografia w poście poprawione. Staraj się uważniej pisać. //Altair. |
||
| Laki1231 | |
|
| Zanieś do komisu i niech boksem Ci wgrają softa bo noki n95 i n95 8gb nie można zrobić przez dead usb nie wykrywa jej. 10zł - 20zł _________________ |
||
| kosiak | |
|
| ok dzięki | ||
| Laki1231 | |
|
| kosiak, mogę CI coś jeszcze zaoferować na PW napisz. Jeśli chcesz. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a co z hard reset?na wylaczonym telefonie? czerwona sluchawka,zielona i przycisk od aparatu trzymasz i wlaczasz telefon _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, no fakt zapomniałem a może format pamięci masowej by pomógł;p _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, format pamieci tez by sie przydal,ale po HR bo teraz po.10.sekundach telefon sie wylacza.chyba ze format karty z poziomu innego telefonu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N95-8gb ma tylko wbudowaną pamięć. _________________ |
||
| kosiak | |
|
| Piszcie na PW kto chce i ma jakieś pytania z moim telefonem | ||
| Casaya | |
|
| kosiak, chya zarty sobie robisz...lepiej pisac tutaj na forum.od tego jest _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[5230] Telefon samoistnie wyłącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[5530] Telefon samoistnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | mriolop | |
[E70]Podczas gry telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | 93bodzio333 | |
Nokia c5-00 - problem z budzikiem, telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | andrev6 | |
telefon nokia n73 samoczynnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | dommar | |
[N97] Uszkodzony włącznik, telefon się sam wyłącza |