| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| markiz1920 | |
|
| kupiłem lombardzie działała w sieci vodafone . wgrali mi polskie menu . zaktualizowałem do nowszej wersji oprogramowania i klops angielskie i inne języki oprócz polskiego. czy jest wyjście z tej sytuacji z góry dzięki za pomoc | ||
| ziomek | |
|
| Niech zgadnę poszedłeś zaktualizowac system do serwisu gsm jeśli tak to głupio zrobiłeś oni często nie wiedzą co instalują pobieraja paczki z softem i dopiero po wgraniu do telefonu wiedzą czy jest język Pl czy nie a przynajmniej ja już się parę razy spotkałem z takimi ludzmi ,Szczerze to nie znam się za bardzo na n96 nie wiem może najnowszy soft nie ma języka polskiego ale tego ci nie powiem . _________________ |
||
| markiz1920 | |
|
| a może jest jakaś możliwość powrotu do poprzedniej wersji softu lub jakaś inna metoda _________________ |
||
| Raziell | |
|
| Oczywiście że jest wyjści - nic się nie martw ja kupiłem N95-8GB z softem od jakiejś N70. Są dwa sposoby ściągasz soft programem NaviFirm i wgrywasz go Phoenixem, lub zmiana PRODUCT CODE w NSS i aktualizacja przez NSU. Zrób to tym drugim sposobem bezpieczniej i prościej. Jak się nie uda opisze wgranie softu pierwszym posobem Dobra no to co musisz zrobić: N96 RM-247 - to twój telefon PRODUCT CODE: 0543717 POLAND (Dark Grey) 0567001 POLAND (Black) - proponuję wgrać ten 0573585 PLUS POLAND (Dark Grey) - brandowany na plusa Pobież ten program: Pobieranie / Download:
Pobież instrukcję bo nie chce mi się pisać Pobieranie / Download:
Powodzenia _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
[N97 mini] Angielskie menu |
Pytania i Problemy z telefonami | sagalos22 | |
[n96] Jak wgrać PL Menu? |
Szukam | SmolenRM | |