| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| skuty | |
|
| Witam. Wiem, ze problem byl juz kilkakrotnie przerabiany, ale juz sam nie wiem co robic. Robilem FU w nokii wiele razy i zawsze bylo ok, teraz przez przypadek(sam nie wiem jak) wgralem nizszy soft i nokia padla. Robilem to Phoenix'em. Reset 4 klawiszami nie dziala. Wgrywam raz jeszcze soft i wszystko jest ok, ale po restarcie albo miga baialy ekran, albo: phone start-up failed. contact the retailer. Jak wgrywam JAF'em to dzieje sie dokladnie tak samo. Prosze o jakies podpowiedzi, bo przeczytalem juz cale cale forum i nic nie dziala - nokia nadal nie dziala... Nazywaj tematy po ludzku i co najważniejsze przeczytaj regulamin bo to co było miałem prawo przenieś do kosza // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Wgraj taki soft do telefonu jaki miałeś wcześniej. Nie wgrywaj niższego bo to zazwyczaj się tak kończy jak opisałeś. _________________ |
||
| skuty | |
|
| Wiem, ze tak sie konczy gdy wgram nizszy soft. Wgrywalem taki sam, albo wyzszy i nic.... Nadal po pojawieniu sie nakisu NOKIA bialy ekran i reset lub phone start-up failed. contact the retailer. Jakis inny pomysl? |
||
| Jack | |
|
| To już raczej będzie problem hardware telefonu. Zanieś na wgląd do serwisu. Zobaczymy co powiedzą. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N95] Dziwne zachowanie mikrofonu |
Pytania i Problemy z telefonami | mloszo | |
[p990i] Dziwne zachowanie wyświetlacza |
Pytania i Problemy z telefonami | kondi885 | |
[N96] Dead Phone po wgrywaniu softa |
Pytania i Problemy z telefonami | donnitro | |
[5530] Dead telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | gawciux | |
Naprawianie niewłączającego się telefonu (dead flashing). |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
[n96] Nie działa przycisk włączania telefonu |