| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ZyGuS | |
|
| Witam wszystkich użytkowników tego forum. Właśnie zakupiłem telefon "Nokia N96" i mam kilka pytań odnośnie łamania systemu, wgrywaniu dziwnych rzeczy itp. 1. Jestem w trakcie wyrabiania certyfikatu na stronie OPDA, Jak już dostane certyfikat i key mam zamiar złamać soft tego telefonu według tego poradnika: http://symbiane.pl/helloo...kia-vt24167.htm I teraz moje pytanie, czy po złamaniu softu będę mógł wgrywać wszystkie aplikacje? chodzi o to że czasem trzeba cofać datę a to strasznie irytuje czy po złamaniu nie będzie z tym problemu? 2. Mam wgraną fabrycznie aplikacje N-gage, jak dodać do niej gry oczywiście pełne wersje? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.nastepnym razem przeczytaj regulamin poprawnie i załóż temat.inaczej bedzie kosz// radziubaker Linków prowadzących do forum nie kodujemy.// patrikos23 |
||
| Harmattan | |
|
1. Po złamaniu systemu nie potrzeba certyfikatów. Więc dat też nie potrzeba zmieniać Pamiętaj, że przy łamaniu softa tracisz tylko gwarancje na telefon, ale jak wgrasz spowrotem czystego softa to znowu będzie na gwarancji A co do drugiego pytania to nie wiem._________________ |
||
| Casaya | |
|
| Satio, podobno tą metodą nie tracisz gwarancji http://symbiane.pl/just-h...5-3-vt22648.htm choć teraz to juz Serwis Nokia tak sie czepia że nawet po zaktualizowaniu telefonu traci sie gwarancje.więc,albo lepiej nie łamać i podpisywać certem.albo ryzykować _________________ |
||
| ZyGuS | |
|
| Ale bez złamania nie wgram Ngage chyba nie? | ||
| Casaya | |
|
| ZyGuS, Ngage juz nie istnieje _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| NGage już nie działa i nie będzie. Nokia zrezygnowała. Co do hakowania straciłbyś gware jakbyś hakował wgrywając softa. A tak to robisz hard reset i po kłopocie. _________________ |
||
| ZyGuS | |
|
Omg szkoda Są jakieś specjalne gry pod symbiana? Czy tylko java? |
||
| Jack | |
|
| Owszem są w odpowiednich działach ten temat chyba jest przeznaczony do Twoich pytań odnoście łamania systemu prawda ? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ZyGuS, są w dziale http://symbiane.pl/s60v3-cat23.htm. schodzimy z tematu.jeszcze jeden offtop i zamykam _________________ |
||
| Baton | |
|
ZyGuS napisał/a:
1. Ja także robiłem certyfikaty ale jest to strasznie czasochłonne Zhakuj telefon i będzie git bo robienie certyfikatu za każdym razem musisz wchodzić na kompa. A jak zhakujesz telefon to będziesz mógł sobie instalować aplikacje z telefonu.2.Jeżeli chodzi o N-gage to jest tutorial na forum więc wystarczy sobie poczytać ale ja sam tego nie używam. |
||
| Laki1231 | |
|
| 2. N-Gage Baton, nie istnieje tak jakby już nie będzie działać. _________________ |
||
| Baton | |
|
no ja tego nie używam więc się tym nie interesuję Laki _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N500] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | bungar | |
5530 Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mic1221 | |