| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| szafirldz | |
|
| Witam. Mam Nokię N96.. Kupiłem ją niesprawną.. Miał być tylko do wymiany wyświetlacz.. Wyświetlacz kupiłem, założyłem i nie działa nadal. Przy jej włączaniu tylko zawibruje i podświetli się joy i nic więcej. Próbowałem postawić ją na nogi przez Phoenixa i JAFA wgrywając przez dead phone.. W oby programach wyskakują jakieś błędy.. | ||
| Casaya | |
|
| mozliwe ze zrobiony był dowgrade.. jakie błedy wywala ci jaf? jak masz winde 7 to musisz jafa tym sposobem zainstalować http://symbiane.pl/instru...s-7-vt19195.htm edit: a mozliwe ze to nie soft padł tylko płyta głowna,certy... _________________ |
||
| szafirldz | |
|
wysłać logi z JAFA i Phoenixa? Instalowałem JAFA zgodnie z tym tutkiem co przed chwilą mi podałeś Kolego _________________ |
||
| Casaya | |
|
| szafirldz, no i co tam ci wyskoczyło? na wyłaczony telefonie stawiasz? _________________ |
||
| szafirldz | |
|
Pobieranie / Download:
To jest JAF. A czy był down robiony to tego to już niestety nie wiem.. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| to raczej był phoenix kolego... wyglada na to ze program nie znajduje telefonu... sterowniki najnowsze? telefon podłączasz w odpowiednim momencie? pamietaj ze telefon muisz miec odłaczony od USB i dopiero podłączasz jak poprosi o searchng phone i wtedy przyciskasz włacznik telefonu na sekunde edit: a najnowszy soft musisz wrzucic do folderu rm-xxx teen folder rm-xxx do folderu Products _________________ |
||
| szafirldz | |
|
Pobieranie / Download:
A to jest Phoenix. Oczywiście, robię na wyłączonym telefonie. Czy sterowniki najnowsze to ja nie wiem.. Jak możesz, to zapodaj mi link do najnowszych sterów i zobaczymy.. Może to wina sterowników.. Tak tel włączam wtedy kiedy mnie o to poproszą oba programy. A gdzie soft zapodać to też wiem więc spoko. Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker _________________ |
||
| Casaya | |
|
Pobieranie / Download:
a prosze bardzo antywirusa wyłącz jak masz.ovi,NSU i wszystko inne powiązane z telefonem też.. _________________ |
||
| szafirldz | |
|
| A więc ściągnąłem te sterowniki i okazało się, że są już najnowsze zainstalowane.. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Radziu i szafirldz, soft się wgrywa poprawnie na tel nie musiał być zrobiony downgrade, wystarczy, że ktoś softa robił phoniexem. N96, n85, n82 sa często tak uwalone. Komis Ci to postawi tylko dobry komis pierwszy leszy zawoła albo 100 albo powie, że się nie da. Około 80zł postawienie tej komórki taki max to jest. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| Nie trać czasu. Poprotu go sprzedaj. Mam n96 i ten telefon ma czasem takie humory, że wolał bym mieć jakiegoś klasyka z czarno białym ekranem. _________________ |
||
| szafirldz | |
|
No dziękuję Koledzy Temat do zamknięcia. Pozdrawiam wiec zamykam. // radziubaker _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
Apple nie zapłacił za reklamę, dostał jej najwięcejApple nie kupił reklam na finały Super Bowl. Nie musiał. |
Newsy | xJAmaTOx | |
[SATIO] Nie mogę złamać systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | mikif16 | |
[N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
[5800] Nie mogę usunąć aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | Enzo12 | |
[C6] Nie mogę odnaleść umieszczonego motywu |
Pytania i Problemy z telefonami | patita9 | |
[N8] Nie mogę zainstalować niektórych gier |
Pytania i Problemy z telefonami | Sin | |
[5230] Nie mogę uruchomić po CFW |