| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| danek-94 | |
|
Witam. Mam problem. Mianowicie telefon po naładowaniu baterii do końca wskazuje na ekranie 7 kresek (pełna). Następnie zamiast zmniejszyć się o 1 zmniejsza się o 6 i włącza się oszczędzanie energii. Jak da się rozwiązać ten problem? jest jakiś program na N96 wskazujący prawdziwy poziom naładowania baterii? Pozdrawiam. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| nie zawsze da sie to rozwiazac wgrywaniem softa czy hard resetem.Zastanów sie jak stara masz baterie.moze sie poprostu zuzyla edit: miernik baterii pewnie jakis jest,ale on nie poprawi stanu baterii. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja bym wymienił baterie. W każdym bądź razie włożył pierw inną. Zmienił soft to w końcu symbian ale w tym przypadku na 99 procent nic nie da. Jeśli te opcje nic mod dadzą to pewnie czujnik baterii wtedy wymiana płyty głównej bo raczej nikt tego nie wymieni albo będzie ekstremalnie duży koszt. Ja stawiam na baterie _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| Mogli byście polecić jakiś sprawdzony miernik poziomu baterii? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Aplikacje? Wyjdzie to samo... jakby nie patrzył. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| Wymieniłem baterię i po włączeniu telefonu pokazał, że jest pełna. Zazwyczaj w nowe są pełne do połowy. poczekam na efekty. Po wymianie baterii nadal ten sam problem. Może to wina softu. Jak myślicie? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| danek-94, laki pisal ze moze czujnik baterii,ale nowy soft mozesz wgrac.zobaczymy jak bedzie wtedy.. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| Nowa bateria rozłądowała się do końca i naładowałem ją do pełna po czym telefon nie wiem czemu zaczą pokazywać prawidłowy stan baterii. Myślę że temat jest do zamknięcia. Dzięki za pomoc. Zamykam // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
MINI Stan Darmowy ; dla tych, którzy nie lubią doładowywać |
Newsy | ziomek | |
[5230] Telefon nie wyświetla prawidłowego stanu baterii. |
Pytania i Problemy z telefonami | carder | |