| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Pietras | |
|
| Witam, n96 wczoraj odebrałem z serwisu wszystko ok elegancko chodziło. Zaczynała mi padać bateria i padła tel sie wyłączył, po podłaczeniu ładowarki zapalił sie ekran ładowania akumulatorek w lewym rogu stanoł nie ruszał sie, odłaczyłem ładowarke wyjełem bateria i próbuje znów i o zero reakcji. Bateria wcześniej była 3 tyg nie używana i nie ładowana. A dzisiaj wstaje podłączam do ładowarki pokazuje sie że ładuje niby a akumulatorek stoi. Jakby bateria prądu nie przyjmowałą. Pomoże mi ktoś? |
||
| patrikos23 | |
|
| Podłącz tele do ładowarki i zostaw na ok godzinę-jak nie zacznie ładować to serwis wita ponownie. Czasami tak jest, że jak bateria jest padnięta to trzeba sporo poczekać zanim wogóle zacznie ładować. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak leżała 3tygodnie to idź do komisu niech Ci podładują mają taki zasilacz specjalnu;) bo jest do zera wyczerpana a jeśli nie kup nową;) _________________ |
||
| Pietras | |
|
| Hmm... to zrobie tak spróbuje ją nładować, ja chciale sprzedac ja odrazu juz na allegro stac miala. A tu padla bateria d; |
||
| DwupaQQ | |
|
| Miałem ten problem w nokii n95 Telefon jako telefon spoko ale ładowarki się strasznie psują Pewnie rozwaliłeś se wejście do ładowarki a ci wczesniej bateria padła Musisz odnieść telefon do serwisu lub męczyć się z telefonem układając baterię w różne kierunki aż wkońcu zacznie ci się ładować _________________ |
||
| Pietras | |
|
| ładowarki mam 2 na kazdej to samo. To dlaczego po pewnym czasie wlanacza sie i próbuje ładowac? to raczej nie wina wejscia. |
||
| Laki1231 | |
|
| Bateria długo leżała pożycz od kogoś na chwilę i sprawdź lub sobie kup nowa [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 25 Sty 2011 07:10 ] Problem uważam za rozwiązany. Pietras wiesz co masz zrobić. Zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N96] Nie ładuje bateri. Bład Not charging |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
[5800] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | Daniel0077 | |
[E75] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | leszek9657 | |
[Nokia N73 ME] Nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |