Temat Zamknięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
Pietras [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. Napisany: 25 Sty 2011 10:29 [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri.   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, n96 wczoraj odebrałem z serwisu wszystko ok elegancko chodziło. Zaczynała mi padać bateria i padła tel sie wyłączył, po podłaczeniu ładowarki zapalił sie ekran ładowania akumulatorek w lewym rogu stanoł nie ruszał sie, odłaczyłem ładowarke wyjełem bateria i próbuje znów i o zero reakcji. Bateria wcześniej była 3 tyg nie używana i nie ładowana. A dzisiaj wstaje podłączam do ładowarki pokazuje sie że ładuje niby a akumulatorek stoi. Jakby bateria prądu nie przyjmowałą.
Pomoże mi ktoś?
patrikos23 [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. Napisany: 25 Sty 2011 10:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Podłącz tele do ładowarki i zostaw na ok godzinę-jak nie zacznie ładować to serwis wita ponownie. Czasami tak jest, że jak bateria jest padnięta to trzeba sporo poczekać zanim wogóle zacznie ładować.

Laki1231 [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. Napisany: 25 Sty 2011 10:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Jak leżała 3tygodnie to idź do komisu niech Ci podładują mają taki zasilacz specjalnu;) bo jest do zera wyczerpana a jeśli nie kup nową;)

Pietras [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. Napisany: 25 Sty 2011 12:34   Postaw piwo autorowi tego posta
Hmm...
to zrobie tak spróbuje ją nładować, ja chciale sprzedac ja odrazu juz na allegro stac miala.
A tu padla bateria d;
DwupaQQ [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. Napisany: 25 Sty 2011 03:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Miałem ten problem w nokii n95

Telefon jako telefon spoko ale ładowarki się strasznie psują

Pewnie rozwaliłeś se wejście do ładowarki a ci wczesniej bateria padła

Musisz odnieść telefon do serwisu lub męczyć się z telefonem układając baterię w różne kierunki aż wkońcu zacznie ci się ładować

Pietras [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. Napisany: 25 Sty 2011 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta
ładowarki mam 2 na kazdej to samo.
To dlaczego po pewnym czasie wlanacza sie i próbuje ładowac? to raczej nie wina wejscia.
Laki1231 [N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. Napisany: 25 Sty 2011 07:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Bateria długo leżała pożycz od kogoś na chwilę i sprawdź lub sobie kup nowa

[ Komentarz dodany przez: patrikos23: 25 Sty 2011 07:10 ]
Problem uważam za rozwiązany. Pietras wiesz co masz zrobić. Zamykam.