| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| danek-94 | |
|
| Witam. Mam problem. Rano odłączyłem telefon od ładowarki i po wejściu w odtwarzacz muzyki telefon bez przerwy wyszukiwał nowych utworów itp. Więc go wyłączyłem. Przy próbie włączenia zapalił się tylko joystick i na tym koniec. Nie wiem co zrobić. Rozkręciłem telefon odłączyłem taśmę i podłączyłem ponownie. Nadal nic. Wgranie nowego softu i hard reset raczej nie wchodzą w grę ze względu na dużą ilość strasznie ważnych plików na dysku C. po podłączeniu do USB też żadnego odzewu. Co mogę zrobić? proszę o pomoc. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
masz odp na swój problem przepełniona pamięć, jeśli ten tel ma kartę pamięci bo nie chce mi sprawdzać to ją wyciąg jeśli nie ma to hard reset, z pamięci masowej nic nic tracisz tylko z C _________________ |
||
| danek-94 | |
|
| na zawartości C mi właśnie zależy. Poza tym miałem 38 mb wolnego na dysku C na E koło 7 gb. Więc nie jest przepełniony. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Próbuj włączać aż się ufa jak nie to tylko soft uratować się nie da. A jak się włączy i klikasz są jakieś dźwięki może taśma padla w co wątpie | ||
| danek-94 | |
|
| Taśmę mam drugą i jutro wymienię żaby zobaczyć czy to jest przyczyną. Z tego co zauważyłem to nie tylko ja mam taki problem. Co druga Nokia na allegro ma taki problem. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| danek-94, danych nie odzyskasz tylko soft, jak soft nie pomoże to uszkodzenie HW wiem, że dużo były nawet pytania tu na forum czy kupić taką. _________________ |
||
| danek-94 | |
|
| Ale tam mam wszystko co jest dla mnie ważne. Co mam zrobić żeby tylko to odzyskać? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| danek-94, rozumiem Ci ale si nie da, przylutować kość pamięci do innego tel + sporo kosztuje pewnie i ryzykowne + lekkie przegrzanie płyty i kosz. Próbuj włączyć jak się nie da no to nic nie zrobisz. _________________ |
||
| danek-94 | |
|
| Ale nie zrobiłem nic a tel po prostu się zepsuł. Jak to jest w ogóle możliwe? Straciłem na niego sporo kasy. Za dużo żeby zaliczył kosz. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| danek-94, to jest niewypał N96 w końcu przed zakupem czyta się komentarze danych nie odzyskasz tylko soft możesz wgrać. _________________ |
||
| danek-94 | |
|
| Włączył się. po naładowaniu do końca ekran pokazał symbol ładowania baterii i wtedy bez problemu ruszył. Na razie to jedyny odkryty przeze mnie sposób. Może nie wypał. Czytałem opinie i zdecydowana większość była zadowolona. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Możliwe, że bateria była poniżej określonej normy rozładowana, ale przy Nokii to raczej nie występuje, najczęściej przy SE i trzeba wtedy nową baterię lub ładować zewnętrznym zasilaczem. Ja ci proponuje skopiować wszystkie dane z telefonu i kopie robić na bieżąco i wgrać nowego softa bo to po jego stornie wina leży. [ Komentarz dodany przez: Altair: 17 Lis 2011 08:20 ] Więc zamykam. // Altair _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N96] Po upadku się nię włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | kiler199712 | |
[E51] Telefon wyłączył się po czym się nie włącza |