| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wiktor_12 | |
|
| witam... Mam pewniej problem z moja n96 gdy wyciagne karte pamieci w telefonie przestaje dzialac wyswietlacz, przy probie ponownego uruchomienia swieci tylko srodkowy przycisk lecz po ponownym wlozeniu karty pamieci telefon wlacza sie normalnie . Co moge zrobic w takiej sytuacji? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//stankovi23 |
||
| Jack | |
|
| Masz coś wadliwego na karcie pamięci. Wykonywałeś jakieś modyfikacje itp? _________________ |
||
| wiktor_12 | |
|
| nie . Telefon jest czysty . Mozliwe jest to ze przelezal dzis w aucie z 2 h na zimnie i jest cos zwiazane z tym? | ||
| Jack | |
|
| Możliwe. Mój telefon też wariuje trochę na zimnie. Zawsze mam restart. Spróbuj sformatować kartę pamięci. Jeżeli nie to ogrzej telefon a w ostateczności hard format pamięci telefonu _________________ |
||
| Hofer192 | |
|
Nie używasz czasem Light Control? Bo mi tak zrobił, że sam wyłączył podświetlenie ekranu. Miałem go na karcie i działo sie to samo przy wkładaniu karty Mało to prawdopodobne ale zawsze coś |
||
| wiktor_12 | |
|
| nie nie uzywam nic telefon jest juz bez karty a znow takie cyrki sie dzieja | ||
| Jack | |
|
| sformatuj pamięć a jeżeli nie pomoże to serwis _________________ |
||
| wiktor_12 | |
|
| mozliwe ze jest to wina tasmy albo wyswietlacza? | ||
| Jack | |
|
| wyświetlaczu raczej nie a jak już to taśmy. Jeżeli się to dzieje przy poruszaniu telefonem to coraz bardzej skłaniam się do taśmy. Oddaj może na początek telefon do serwisu - niech cokolwiek powiedzą co to może być. Nic to nie kosztuje a dowiesz się jaki części kupić do ewentualnej naprawy _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N81] Temat nie powraca po wyjęciu i włożeniu karty * . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
[N96] Wejscie usb i wyświetlacz |
Pytania i Problemy z telefonami | Robak1213 | |
[5800] ID karty pamięci SDJak poznać swoje ID? |
Pytania i Problemy z telefonami | miechu | |
[N96] Błąd karty SIM po aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | endrjuldz | |
Ikona obecności karty pamięci |
Modyfikacje | daanielito | |
Karty pamięci z prędkością zapisu 80MB/s |
Akcesoria & Gadżety | Laki1231 | |
[nokia C5] Kod do karty pamięci - blokada |
Pytania i Problemy z telefonami | Taifun | |
[Modyfikacja] Ikonka karty pamięci na pulpicie(Memory card indicator) na os9.2 - FP1 |
Modyfikacje | Jack | |
[6210 Navi] Maxymalny rozmiar karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | KovaL | |
[E63] Komputer nie czyta karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | dawidszyroki | |