Autor Wiadomość
dobras [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 01:04 [N96] Strasznie muli   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Posiadam nokie n96 i dobrze mi sie sprawowała. Od pewnego momentu zaczęła mi strasznie mulic. Praktycznie nic nie da się na niej zrobić. Zrobiłem hard reset( trzymajac gwiazdke 3 zielona sluchawke i wlacznik) i nic sie nie zmienilo). Reset nastapił bo musiałem wybrac kraj i godzine lecz nie moge tego zrobić bo nokia nadal muli. Czy moze ma ktos pomysł co z tym zrobić?
patrikos23 [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 01:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
wgraj od nowa softa

dobras [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 01:44   Postaw piwo autorowi tego posta
przez nss?
Laki1231 [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Nie najlepiej Phoenixem
http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

lub jaf'em

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

pomijasz w tych poradnikach punkt z podmianą pliku hakującego, do tego format pamięci masowej jeśli telefon ma oraz karty pamięci.

Jeśli byc chciał shakować potem tel: proponuje to:

http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm

dobras [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 02:13   Postaw piwo autorowi tego posta
a Czy mgoe wgrac inny product kode niz jest pod bateria?:P Bo ten tel jest z Anglii i chce pl menu?
Laki1231 [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 02:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Możesz. Chyba, że zależy ci na gwarancji.
dobras [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 02:22   Postaw piwo autorowi tego posta
DZieki za porady xd zobaczymy czy cos pomoze xd

Tylko ze tu nei jest dokladnei wytlumaczone jak sie wgrywa a ja specjalista od tych spraw nei jestem:) wgrywałem tylko przez nss

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker
Laki1231 [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 02:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Masz film tam nie da się dokłądniej lol.

dobras [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 02:39   Postaw piwo autorowi tego posta
a o co chodzi z tym room patcherem?
Laki1231 [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 02:43   Postaw piwo autorowi tego posta

TO ejst hak systemu pisałem ci post wyżej że to pomijasz. Ewentualniehakujesz tel później nowym sposobem bo prościej.

dobras [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 03:01   Postaw piwo autorowi tego posta
Sorry ze tak Cie mecze ale nie jestem specjalista od tych spraw xd jak wchodze w flashing i potem wciskam to okienko male to na filmiku wyswitla ci sie lista product code. a u mnei wyskakuje okienko bledem i nei ma ani jednego. czemu?
Laki1231 [N96] Strasznie muli Napisany: 27 Wrz 2011 03:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Phoenix pewnie? Usuń poprzedniego phoenixa i uzyj wersji 2010. Softa umieściłeś tam gdzie trzeba;p?
1 2 3 »