| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| danek-94 | |
|
Witam. Dzisiaj założyłem nową taśme do telefonu. Po włączeniu uruchomiła się normalnie. Ale problem polega na szarym kilku centymetrowym pasku u góry ekranu. Z czym jest to związany problem? Płyta główna czy ekran? Taśma odpada. Soft również ponieważ był przezemnie wygrany jakiś miesiąc temu. Pozdrawiam. Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // radziubaker _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie wykluczaj taśmy oryginał czy podróba? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| Powiem tak. Jakość HQ. Na poprzedniej taśmie nie działał tylko joystick więc podłączyłem telefon na starej taśmie i ten sam problem. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| danek-94, no to ja stawiam na LCD... lub gniazdo od LCD wypinałeś LCD to może coś uszkodziłeś, wszystko jest delikatne _________________ |
||
| danek-94 | |
|
| nie sądze. Rozbierając ten telefon jestem mega delikatny. Ale jak kupię ekran i się okaże że to płyta to będe w plecy jakieś 60 zł. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ja mysle ze lipny LCD _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, rozbierał tel może uszkodził gniazdo nawet, warto podłożyć inny ekran narazie ale nie kupować w ciemno | ||
| danek-94 | |
|
| Tylko z kąd inny ekran? Same problemy z tym telefonem. Jest jakaś nokia z symbianem bez dotykowego ekranu nie rozsuwana i z wbudowanym GPS?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nokia C5 lub C5 5MP fajny telefonik. Wada ekran pod kątem nic nie widać, ale mocny procesor;) TANI. Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| danek to zdecyduj co chcesz zrobic.wymieniac?kupic nowy lcd? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Idź do pierwszego lepszego komisu, oddaj telefon, tak aby zdiagnozowali go z innym wyświetlaczem i się okaże, ale taka zabawa może kosztować ok 30zł, bo nikt za darmo nie będzie chciał się bawić w takie coś. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
Ok. Wymienie lcd. Boże jacy wszyscy na tym forum drażliwi xd _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[se vivaz/satio] Pasek skrótów po lewej stronie ekranu |
Szukam | bartek0607 | |
Pasek skrótów jako Pasek kontoaktów !!!!!Zajrzyj !! Ciekawy pomysł , może coś wiesz na ten temat . |
Pytania i Problemy z telefonami | Linean | |
Ręce do góry.... |
Humor | patrikos23 | |
[N 500] Strzałka u góry zabiera kase |
Pytania i Problemy z telefonami | Dariushinio | |
Pasek w nokia 5800Pomocy?! Jestem lewo ręczny ;) |
Pytania i Problemy z telefonami | Danut | |
[Nokia C5-03] Wysuwany pasek powiadomień itp. |
Szukam | chl0r | |
[N97 mini] Czarny pasek podczas robienia zdjęć |
Pytania i Problemy z telefonami | ICE.PL | |
Paczka kilku temacików |