| Który? | ||
| N95 8gb | 100% [ 2 ] | |
| N96 | 0% [ 0 ] | |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kwiat | |
|
| Witam. Posiadam Nokie n96 i zastanawiam sie nad wymiana na n95 8giga. Czy oplaca mi sie taka wymiana ? Prosze o podpowiedzi ^^ _________________ |
||
| Jack | |
|
| Jak dla mnie n95 to lepszy wybór. Z symbiana fp1 który posiada możesz wyciągnąć więcej rzeczy które oferuje symbian. Fp2 który natomiast posiada n96 jest stabilniejszy i szybszy ale w wiele gier n-gage 2.0 itp nie pograsz _________________ |
||
| kwiat | |
|
| No wlasnie chciale dodac ze zalezy mi w szczegolnosci na grach , muzyce i ogladaniu filmow. Dlatego duzym minusem w N95 bedzie brak przyciskow muzycznym i tego do skrotow na panelu glownym. Jak i brak karty pamieci i tylko 8 giga. Czekam na dalsze opinie. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Przecierz po rozsunięciu telefonu w lewo są przyciski muzyczne a 8 gb to wbrew pozorom nie tak mało _________________ |
||
| kwiat | |
|
Tak ale n96 ma przyciski ktore sie zapalaja po odpaleniu menu muzycznego. Te obok zielonej i czerwonej sluchawki. A z nich czesciej korzystam niz z rozsunietego telefonu 8 giga... Hmmm.. W porownaniu do tego ze mam 48 giga to jednak delikatna roznica_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
LG Swift 3D w Plusie - czy warto? |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
[SE Vivaz] Czy warto go kupić? |
Pytania i Problemy z telefonami | ptychu | |
Czy warto czekać na czterordzeniowe telefony? |
Newsy | Laki1231 | |
Czy warto kupić LG Swift Plus P500? |
Newsy | Laki1231 | |