| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| 2120588 | |
|
| Witam, kupiłem wczoraj BH-503, wszystko ładnie się łączy, rozmowy telefoniczne wykonuje bez problemu... ale gdy słucham muzyki to co 5 sekund słuchania jest 1 sekunda 'zwiechy', po prostu co chwile przerywa dźwięk... mogę coś z tym zrobić??:( Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Casaya | |
|
| mam taki sam sprzęt.oczywiście słuchawki naładowane ?jak nie to naladuj tak ze 3-4 godziny.zresetuj je trzymając przycisk słuchawki tak długo aż dioda zacznie mrygac-potem telefonem wyszukaj urządzenie i sparuj je.może pomoc.i jeszcze może być wina zbyt wysokiego sygnału sygnału piosenek.czasem mp3 z clubowych dyskotek mają za wysoko ustawiony sygnał przy nagrywaniu.sprawdź na innej muzie. A może poprostu kupiłeś podróbkę?pisze że to nokia headset?widziałem już podróbki na aukcjach.warto to sprawdzić bo jak fake to nic nie poradzimy. Możliwe też że musisz hard reset w telefonie zrobić. *#7370# ale stracisz wszystko co masz na telefonie więc zrób kopie zapasowa. _________________ |
||
| 2120588 | |
|
| tak, są naładowane w 100%, resetowalem, parowałem od nowa, sprawdzałem na każdej piosence, filmie. Podróbka to nie jest,mam oryginalne pudełko, było oryginalnie zafoliowane wszystko. Może po prostu Nokia N96 ma za słaby procesor? pozdrawiam. |
||
| Laki1231 | |
|
| Domyślam się, że Bluetooth może zbyt duża odległość:)? _________________ |
||
| 2120588 | |
|
nawet jak trzymam telefon ze sluchawkami 'face to face' to tak jest . |
||
| Laki1231 | |
|
| Może wina softu w telefonie. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| headset działa do 10 metrów.nawet na słabej nokii powinien działać.nie tylko na symbianie.jeśli wszystko sprawne to możliwe że wina softu.zrób hard reset i wgraj nowy soft tylko nie niższy niż masz. Jak wgrac soft?w dziale "poradniki". _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Jak wgrywasz softa to hard reset nie potrzebny _________________ |
||
| 2120588 | |
|
softa mam najnowszego, hard reset nie pomógł ... brak mi już pomysłów. |
||
| Casaya | |
|
| masz takie samo jak ja??? uprzedzam ze to nie moja aukcja,nie promocja ani żadna reklama?tylko przykład sprzętu Pobieranie / Download:
Pamiętaj o kodowaniu linków.//patrikos23 _________________ |
||
| 2120588 | |
|
| ja mam oryginalne. z Nokia n95-2 wogóle niema problemów... oryginalne pudełko, paragon, wszystko mam. jakieś pomysły? |
||
| Casaya | |
|
| na sile nie naprawisz,w takiej zabawce więcej nic nie zrobisz,soft wgrany.powinno działać.ostateczna rada....reklamacja towaru.... _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N96] Wgrywanie softu |
Pytania i Problemy z telefonami | Robak1213 | |
temat Nokii N96 |
Tematy | BoRoS | |
[N96] Latarka LED |