| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| chrissmarks | |
|
| Witam, dziś zakupiłem Noki N97, dawno nie używałem Symbiana, więc proszę o pomoc. Moim pierwszym problemem są zdjęcia, gdy robię zdjęcie flash tak mocno daje, że zdjęcie po lewej stronie jest prześwietlone, zarówno w dzień jak i w nocy, da się to jakoś ustawić? robię dużo zdjęć telefonem, więc zależy mi na lampie (nie jest to zabrudzenie, bo bez lamy nie ma tego rozjaśnienia). Drugi mój problem to sieć WLAN, chciałem się połączyć z moim routerem, ale pomyliłem hasło, mimo wszystko dalej podpisane w telefonie mam, że sieć znana i ciągle w pamięci ma wpisane złe hasło i nie chce mnie łączyć z internetem, co muszę zrobić, gdzie wejść, by zmienić hasło na dobre? Trzeci: Co kilka minut wyskakuje mi błąd systemu, gdy przycisne przycisk MENU to w pamięci mam: "secure widget preinstaller" i nie mogę go ani otworzyć ani zamknąć, czy to jest wirus? Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałem o co mi chodzi, z góry dziękuję, pozdrawiam |
||
| Jack | |
|
| 1. Jasności lampy nie ustawisz do swoich potrzeb. 2. Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne routera. 3. To częsty błąd w tych nokiach. Spróbuj wgrać najnowsze firmware lub to samo ponownie. _________________ |
||
| chrissmarks | |
|
| To co mam zrobić, żeby zdjęcia normalnie wychodziły, a nie prześwietlone z lewej strony? | ||
| Jack | |
|
| Spróbuj wyłączyć lampę całkiem, pokombinować w ustawieniach aparatu np odcieni itp _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Android - Pytania początkującego |
Pytania i Problemy | adas13 | |
[n73] 3 pytania początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiekage | |
[E52] Pytania początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | piniu | |
[SGS2] Pytania początkującego użytkownika |
Pytania i Problemy | Qmshot | |