| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| siemien3540 | |
|
| Witam Mam problem z centrum wiadomości sms chodzi o to ze telefon był wcześniej w sieci vodafone w Holandi. Teraz jak wiadomo w Polsce siec plus po wgraniu polskiego oprogramowania orgnialnego z witryny noki a także hackowanego i zmianie product keya na polski centrum wiadomości jest ustawione domyślnie na sieć vodafone i muszę ręcznie wklepać numer centrum ustawić jako domyślne bo inaczej jak wiadomo nie wyśle smsa nigdzie i nie był by to problem ze zmianą tego numeru centrum jak by to była jednorazowa zmiana ale tak nie jest po każdym restarcie telefonu numer centrum ustawia się na sieć vodafon i muszę to zmieniać na sieć plus, po restarcie jest zapamiętany numer centrum a właściwie są dwa numery domyślny vodafone i wpisany przezemnie numer plusa. Prosił bym o pomoc w tej sprawie jak można to zmienić żeby centrum było zawsze domyślne plusa może ktoś wie jak to zrobić Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // sadam81 |
||
| Laki1231 | |
|
| siemien3540, wgraj raz jeszcze tylko niehakowanego softa z FACTORY SET zaznaczonym, a wcześniej format pamięci masowej, wgrywając polskiego softa EURO3 musi być to usunięte _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Zmień numer na: +48601000310 i powinno być OK, Hard Reset i nowy soft to rzeczy zbędne w tym przypadku _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, ale nie może usunąć punktu poprzedniego i zawsze po włączeniu tel musi zmieniać to co jest uciążliwe więc tylko soft... i wiem bo miałęm 5800xm zagraniczną z vodavona _________________ |
||
| siemien3540 | |
|
Laki1231 napisał/a:
mogę wgrać nowy soft mam pobrany przez navi i wgrywam phoenixem ale przed chwila patrzałem i nie mam tam opcji FACTORY SET możesz powiedzieć jak i gdzie to zaznaczyć czy może chodzi o wgranie softu przez nokia update |
||
| Laki1231 | |
|
| W jafie jest _________________ |
||
| siemien3540 | |
|
| czyli lepiej użyć jafa Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak moim zdaniem, to powinno zniknąć.... a jak na tym palec przytrzymasz usunąć się nie da? _________________ |
||
| siemien3540 | |
|
| da się usunąc bez problemu ale po restarcie telefonu i tak jest spowrotem ten numer i wtedy są dwa numery jeden z plusa drugi z vodafona o tej samej nazwie tylko ten z woda fona ma dodaną 1 w nawiasie przy nazwie dokładnie to pisze tak centr.wiad.sim(1) znasz może link do całego poradnika jak korzystać z jafa prosił bym bardzo jak można Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm proszę _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| siemien3540 | |
|
| jednak jafem nic nie dało dalej centrum zostało tak jak przed dwa numery a domyślny vodafone | ||
| Laki1231 | |
|
| siemien3540, więc niestety nie mam pojęcia nieźle zbrandowany soft a jakbyś wgrał brandowany orange albo play? I jak usunie to dopiero oryginalny? Może tak pomoże. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wysyłamy większość swoich wiadomości tylko pod jeden numer? |
Newsy | ramzestoja | |
[N97 mini] Wiadomości w formie chat'u |
Pytania i Problemy z telefonami | lysy65 | |
[5230] Jak zapisać wysłane wiadomości SMS? |
Pytania i Problemy z telefonami | B rabbit | |
Lusterko w centrum powiadomień iOS |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
Tweetowanie z centrum powiadomień iOS |
Newsy | xJAmaTOx | |
[1.5+] Numer KontaAplikacja umożliwiająca sprawdzenie poprawności numeru konta bankowego |
Aplikacje | patrikos23 | |
Temaciki paczucha numer 6 |
Tematy | deltanet | |
Temaciki paczucha numer 5 |
Tematy | deltanet | |
Temaciki paczucha numer 4 |
Tematy | deltanet | |
Temaciki paczucha numer 3 |
Tematy | deltanet | |