Autor Wiadomość
marekbrown [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 23 Gru 2010 08:47 [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej?   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak jak w temacie:

drago_o [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 24 Gru 2010 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta

w menu>ustawienia>osobiste>ekran glowny>tematy ekranu glownego... któryś z tych tematów bedzie taki właśnie...

marekbrown [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 26 Gru 2010 03:23   Postaw piwo autorowi tego posta

ja w ustawieniach mam do wyboru:
Profile,
Tematy,
Telefon,
Menadzer aplikacji,
Polaczenia
i Lacznosc

Niemam takiego czegos jak osobiste:/

Jack [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 26 Gru 2010 04:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
W n97 nie da się tego zrobić.

marekbrown [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 26 Gru 2010 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

ta, tylko kiedyś tak miałem nie wiem czy to motyw przypadkiem nie był

Jack [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 26 Gru 2010 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Motyw nie wprowadza takich zmian. Screen pewnie wziąłeś z nokii 5800

marekbrown [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 27 Gru 2010 02:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Screen'a to ja wziąłem z Google grafika heh kod emotikony: :lmao:

ziomek [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 27 Gru 2010 05:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak wujek ziomek nie podziała to niema opcji byście cokolwiek zrobili wysyłam ci pw z linkiem do tego tematu .

edit:

tu też daje link dla ciekawskich

Pobieranie / Download:

google nie gryzie

Autor postu otrzymał pochwałę.
marekbrown [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 27 Gru 2010 06:20   Postaw piwo autorowi tego posta

ziomek, Ale to jest tylko motyw a tych ikonek dalej nie mam

ziomek [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 27 Gru 2010 06:25   Postaw piwo autorowi tego posta

a więc prawdopodobnie screen był robiony na innym telefonie z tego linku co ja znalazłem nie była wymieniona n97 więc nic na to nie poradzisz .

drago_o [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 28 Gru 2010 06:44   Postaw piwo autorowi tego posta

no napisałeś, że masz tam w ustawieniach tematy to tam poszukaj... u mnie mam 3 standardowe tematy... standardowy(czyli ten), pasek skrótów, pasek kontaktów... (z tym że ja mam nokie x6 i mogą być różnice w oprogramowaniu)

@Jackson standardowo takiego może nie być, ale z doświadczenia wiem że da się doinstalować tematy ekranu głównego (np. Orange Tsunami), więc uważam że może coś na necie by się znalazło... zaraz poszukam i jak coś się dowiem od wujka g. to napisze kod emotikony: ;)

koleś piszę, że w tej paczce są tematy zmieniające wygląd.... może znajdziesz właśnie ten który szukasz... ale trzeba sie tam zarejestrować żeby ściągnąć...
[REKLAMA]

pozdro

Zakaz reklamowania // Jackson

marekbrown [N97] Jak przestawić przyciski na takie jak niżej? Napisany: 28 Gru 2010 06:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Orange Tsunami tez mi nie działa nie ma gdzie tego włączyć