| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marekbrown | |
|
| Tak jak w temacie: _________________ |
||
| drago_o | |
|
| w menu>ustawienia>osobiste>ekran glowny>tematy ekranu glownego... któryś z tych tematów bedzie taki właśnie... _________________ |
||
| marekbrown | |
|
| ja w ustawieniach mam do wyboru: Profile, Tematy, Telefon, Menadzer aplikacji, Polaczenia i Lacznosc Niemam takiego czegos jak osobiste:/ _________________ |
||
| Jack | |
|
| W n97 nie da się tego zrobić. _________________ |
||
| marekbrown | |
|
| ta, tylko kiedyś tak miałem nie wiem czy to motyw przypadkiem nie był _________________ |
||
| Jack | |
|
| Motyw nie wprowadza takich zmian. Screen pewnie wziąłeś z nokii 5800 _________________ |
||
| marekbrown | |
|
Screen'a to ja wziąłem z Google grafika heh _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Jak wujek ziomek nie podziała to niema opcji byście cokolwiek zrobili wysyłam ci pw z linkiem do tego tematu . edit: tu też daje link dla ciekawskich Pobieranie / Download:
google nie gryzie _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| marekbrown | |
|
| ziomek, Ale to jest tylko motyw a tych ikonek dalej nie mam _________________ |
||
| ziomek | |
|
| a więc prawdopodobnie screen był robiony na innym telefonie z tego linku co ja znalazłem nie była wymieniona n97 więc nic na to nie poradzisz . _________________ |
||
| drago_o | |
|
| no napisałeś, że masz tam w ustawieniach tematy to tam poszukaj... u mnie mam 3 standardowe tematy... standardowy(czyli ten), pasek skrótów, pasek kontaktów... (z tym że ja mam nokie x6 i mogą być różnice w oprogramowaniu) @Jackson standardowo takiego może nie być, ale z doświadczenia wiem że da się doinstalować tematy ekranu głównego (np. Orange Tsunami), więc uważam że może coś na necie by się znalazło... zaraz poszukam i jak coś się dowiem od wujka g. to napisze koleś piszę, że w tej paczce są tematy zmieniające wygląd.... może znajdziesz właśnie ten który szukasz... ale trzeba sie tam zarejestrować żeby ściągnąć... [REKLAMA] pozdro Zakaz reklamowania // Jackson _________________ |
||
| marekbrown | |
|
| Orange Tsunami tez mi nie działa nie ma gdzie tego włączyć _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[C6-00] Jak przestawić klawiaturę na QWERTY? |
Pytania i Problemy z telefonami | GP Jumbo | |
[S60v5] Przyciski jak w Belle. |
Szukam | Hipek;D | |
[X6] jak wylaczyc przyciski po zablokowaniu telefonu?? |