Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
optimus099 [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 04:48 [N97] Jak włączyć wifi?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, niedawno kupiłem n97 (nie mini), lecz mam problem znaleźć w niej cokolwiek związanego z wi-fi, niestety nie dostałem razem z nią instrukcji obsługi. W wielu opcjach szukałem tego i cały czas nie mogę znaleźć, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak w n97 włączyć wifi ? z góry dziękuję !!!
DSV [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 04:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Kreator WLAN czy coś takiego.. ale i tak przecież te programy które wymagają połączenia z netem pytają się czy znaleźć wifi, więc nie wiem po co Ci to..
optimus099 [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 05:17   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie mam nigdzie kreatora WLAN, gdy np. wpisuje wp.pl to mi wyskakuje "Błąd połączenia".
xJAmaTOx [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 06:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Nie wiem Jak tam w N97 jest kod emotikony: :/
Ale u mnie to Wi-FI widnieje pod nazwą ( kreator WLAN )
Znajduję się on w 'narzędzia' . lub w trybie gotowości .

A w n97 nie ma takiego czegoś jak ' szukanie' ?
Bo jak jest to wpisz Wlan i powinno wyszuukać ..

patrikos23 [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
tak jak mówi xJAmaTOx. U mnie np wlan znajduje się w zakładce łącza.

Z innej beczki-jeżeli chcesz zmienić punkt dostępu, to jak odpalisz przeglądarkę internetową na komie, to wejdź w opcje i ustawienia i zmień typ połączeń na wifi czy tam wlan-w zależności co będzie.

Suubi [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 08:42   Postaw piwo autorowi tego posta
Menu-> Ustawienia->łaczność->WLAN i koniec

drago_o [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 08:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Jeżeli w ustawieniach w zakładce łączność nie masz WLAN to jestem prawie pewien że to chińska podróba kod emotikony: :P ale to moje zdanie... bo już raz kiedyś kupiłem taką podróbę tylko 8800 i wiem że potrafią być łudząco podobne...

A tak jeszcze z innej beczki... kliknij na wskaźnik baterii(i jego okolice) potem na takie strzałeczki w prawo i lewo i już jesteś w zakładce łączność... (druga pozycja na liście to powinno być WLAN)

optimus099 [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta
A wieć tak: Menu-> Ustawienia-> i tutaj mam Dual SIM setting, Kalibracja długopisu, opcje telefonu (gdzie nic nie ma o WLAN), usługi seciowe,zabezpieczanie,przywróć ustawienia~, efekty dźwiękowe. i na tym koniec.
@drago_o nie mam w okolicach baterii żadnych 2 strzałek ;d
drago_o [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta

po kliknięciu na wskaźnik baterii...

powiedz mi jeszcze czy masz przycisk Xpress(dotykowy tuż nad ekranem, nad bateria)... chociaż nie musisz... to nie jest nokia n97... to chińska podróbka z dual sim... nie ma nic wspólnego z nokia i symbianem... i WiFi pewnie nawet nie działa tylko jest tak dla picu żeby tylko...

szczęście w nieszczęściu że kupiłeś tani telefon kod emotikony: ;P ja za 8800 Sapphire arte dałem parę kafli i poziom mojego wk***ienia był bardzo wysoki kod emotikony: :D ale nie byłem dłużny bo sprzedałem ją na allegro troszkę taniej niż kupiłem kod emotikony: ;P

DSV [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 09:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Opis:
  • Dual SIM setting
Więc to na pewno podróbka..
drago_o [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 20 Gru 2010 09:29   Postaw piwo autorowi tego posta

ale za to polecam jest tam fajna gierka jedna kod emotikony: :D taka z sushi... nie pamiętam nazwy dokładnie... grałem w nią na wykładach godzinami kod emotikony: :D

sadam81 [N97] Jak włączyć wifi? Napisany: 21 Gru 2010 07:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Magic Sushi
Tez mialem chinska podrobke NOKII N99i.
Dokladnie to sie nazywalo SED-AK 606

Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson