| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| optimus099 | |
|
| Witam, niedawno kupiłem n97 (nie mini), lecz mam problem znaleźć w niej cokolwiek związanego z wi-fi, niestety nie dostałem razem z nią instrukcji obsługi. W wielu opcjach szukałem tego i cały czas nie mogę znaleźć, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak w n97 włączyć wifi ? z góry dziękuję !!! | ||
| DSV | |
|
| Kreator WLAN czy coś takiego.. ale i tak przecież te programy które wymagają połączenia z netem pytają się czy znaleźć wifi, więc nie wiem po co Ci to.. | ||
| optimus099 | |
|
| Nie mam nigdzie kreatora WLAN, gdy np. wpisuje wp.pl to mi wyskakuje "Błąd połączenia". | ||
| xJAmaTOx | |
|
Nie wiem Jak tam w N97 jest Ale u mnie to Wi-FI widnieje pod nazwą ( kreator WLAN ) Znajduję się on w 'narzędzia' . lub w trybie gotowości . A w n97 nie ma takiego czegoś jak ' szukanie' ? Bo jak jest to wpisz Wlan i powinno wyszuukać .. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| tak jak mówi xJAmaTOx. U mnie np wlan znajduje się w zakładce łącza. Z innej beczki-jeżeli chcesz zmienić punkt dostępu, to jak odpalisz przeglądarkę internetową na komie, to wejdź w opcje i ustawienia i zmień typ połączeń na wifi czy tam wlan-w zależności co będzie. _________________ |
||
| Suubi | |
|
| Menu-> Ustawienia->łaczność->WLAN i koniec _________________ |
||
| drago_o | |
|
Jeżeli w ustawieniach w zakładce łączność nie masz WLAN to jestem prawie pewien że to chińska podróba ale to moje zdanie... bo już raz kiedyś kupiłem taką podróbę tylko 8800 i wiem że potrafią być łudząco podobne...A tak jeszcze z innej beczki... kliknij na wskaźnik baterii(i jego okolice) potem na takie strzałeczki w prawo i lewo i już jesteś w zakładce łączność... (druga pozycja na liście to powinno być WLAN) _________________ |
||
| optimus099 | |
|
| A wieć tak: Menu-> Ustawienia-> i tutaj mam Dual SIM setting, Kalibracja długopisu, opcje telefonu (gdzie nic nie ma o WLAN), usługi seciowe,zabezpieczanie,przywróć ustawienia~, efekty dźwiękowe. i na tym koniec. @drago_o nie mam w okolicach baterii żadnych 2 strzałek ;d |
||
| drago_o | |
|
| po kliknięciu na wskaźnik baterii... powiedz mi jeszcze czy masz przycisk Xpress(dotykowy tuż nad ekranem, nad bateria)... chociaż nie musisz... to nie jest nokia n97... to chińska podróbka z dual sim... nie ma nic wspólnego z nokia i symbianem... i WiFi pewnie nawet nie działa tylko jest tak dla picu żeby tylko... szczęście w nieszczęściu że kupiłeś tani telefon ja za 8800 Sapphire arte dałem parę kafli i poziom mojego wk***ienia był bardzo wysoki ale nie byłem dłużny bo sprzedałem ją na allegro troszkę taniej niż kupiłem _________________ |
||
| DSV | |
|
Opis: Więc to na pewno podróbka..
|
||
| drago_o | |
|
ale za to polecam jest tam fajna gierka jedna taka z sushi... nie pamiętam nazwy dokładnie... grałem w nią na wykładach godzinami _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Magic Sushi Tez mialem chinska podrobke NOKII N99i. Dokladnie to sie nazywalo SED-AK 606 Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[N97 Mini] Jak włączyć Wi-Fi? |
Pytania i Problemy z telefonami | wodky | |
[N97 mini] Nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | BaniaIphone | |
[N500] Jak włączyć wi-fi |