| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kamillop16 | |
|
| Witam kupiłem niedawno oryginalną baterię do swojej N97 i po sformatowaniu wytrzymuje mi niecały dzień czasem przy dobrych wiatrach dzień. Stara bateria wytrzymywała mi podobnie. W czym może tkwić problem? Może być jakaś usterka na płycie głównej? Dodam, że telefonu często nie używam jakieś 15-20 minut rozmów dziennie plus do tego ok. 50 wysłanych smsów. Pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| kamillop16, nowych baterie się nie formatuje czy tam formuje, je trzeba odłączać po ładowaniu bo ulegają przeładowaniu. A tak poza tym wgraj najnowszy soft może masz skopany i jest wyższy pobór energii. _________________ |
||
| kamillop16 | |
|
| Rozumiem, ale po pierwszym naładowaniu również wytrzymała mi niecały dzień. Jeszcze jedno pytanko...od razu przepraszam, że odbiegnę od tematu jeśli zaktualizuje oprogramowanie to czy dane z dysku telefonu skasują się? |
||
| Laki1231 | |
|
| Dlatego CI pisze wgraj softa, odrazu możesz shakować. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm A nowe baterie należy 3 razy do zera rozładować i 3 razy do pełna naładować _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak wydłużyć czas pracy baterii w telefonach Symbian^3? |
Pozostałe | Laki1231 | |
10-krotnie dłuższy czas pracy baterii przestaje być fikcją |
Newsy | Laki1231 | |
Tablet Liberty Tab - długi czas pracy na baterii przy......imponującej specyfikacji |
Newsy | Laki1231 | |
6 sprawdzonych sposobów na dłuższy czas pracy Androida |
Poradniki Android | Laki1231 | |
Winowajca kiepskiej pracy baterii Lumii 800 znaleziony.Koniec problemów? Niekoniecznie |
Newsy | Laki1231 | |
[N8] Czas używania telefonu oraz parametry baterii |
Szukam | Laki1231 | |
[N97 Mini] Zmiana baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | Kujakov | |
[n97 mini] - Bateria cały czas się ładuje |
Pytania i Problemy z telefonami | kowex1987 | |
[N97 mini] Pytanie odnośnie baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | Kujakov | |
[N97 Mini]Dobór ładowarki do nowej baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | aro777 | |