| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kowex1987 | |
|
| Witam. Mam taki problem w mojej nokii n97 mini, mianowicie telefon podłączony pod ładowarkę ładuje się bez końca, nie ma sygnalizacji o zakończeniu ładowania, wiecie może czym może być to spowodowane i jak rozwiązać ten problem? |
||
| drago_o | |
|
edytuj nazwę tematu [n97 mini] - Bateria cały czas się ładuje no da się tak zrobić jeśli np masz ciągle włączone wi-fi lub bt... cały czas ciągnie z baterii no i się ładuje... jak nie to spróbuj sformatować baterie porządnie... naładuj(+-kolo 5 godzin bez bawienia się nim) rozładuj na maxxxa (jak się wyłączy to włączaj kilka razy aż się nie włączy) i podłącz żeby od zera ja lądował jak to nie pomoże to proponuję update softa walnąć a na koniec hard reset... pozdro i powodzenia _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| to musi byc bug w sofcie. Nie jest możliwe, żebyś tak szybko rozładowywał baterię zanim ona cokolwiek się naładuje. Też radze soft-update przez NSU. _________________ |
||
| kowex1987 | |
|
| aha, kilka dni temu updatowałem sofcik, pobralo mi go i updatowało, ale wydaje mi się że później telefon się naładował normalnie.. chociaż nie dam sobie głowy uciąć.. | ||
| drago_o | |
|
różnie to bywa... mógł się źle zainstalować lub coś... no a co do możliwości @bartek50003 X6 daje radę to zrobić testowane ale myślę, że to też dużo ma się do wydajności baterii w telefonie i poszczególnych modeli..._________________ |
||
| kowex1987 | |
|
| Naładował się! Po odinstalowaniu kilku aplikacji musiałem zrobić restarta, widocznie coś się musiało zamulić.. Dzięki za odpowiedź! pozdr. Rozumiem że problem rozwiązany. Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97 mini] Nowa bateria nie chce się ładować |
Pytania i Problemy z telefonami | aro777 | |
N97 mini i jej bateria....codziennne ładowanie |
Pytania i Problemy z telefonami | zetdrw | |
[N97 Mini] Niska bateria po rozmowie. |
Pytania i Problemy z telefonami | Kujakov | |
[N97 mini] Nie odpala i nie ładuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | e-lux | |