| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Dinek@mchw | |
|
witam jeszcze raz wszystkich serdecznie.. kod emotikony: kupilem sobie n97mini bo nie powiem wpadl mi jakos ten telefonik w oko i nie powiem jestem z niego dosyc zadowolony. lecz stala sie rzecz dziwna choc z mojej w winy w aplikacji zdjecia/pobrane zdjecia chcialem dorzucic troche tapet i pomylilem foldery przy kopiowaniu i wgralo mi ponad 1200 sztuk. na poczatku to jeszcze chodzilo a teraz tapety sa nieodzczytywalne przez tel. jak i przy kasowaniu wyskakuje komunikat Ogólny: Błąd systemu czy mozna na to cos poradzic najlepiej jakby usunac te pliki tylko w jaki sposob pomocy...!!! Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| daanielito | |
|
| Tapety masz na karcie pamięci czy pamięci telefonu? Usuwasz z poziomu telefonu czy przy pomocy komputera? Kiedyś też nie mogłem usunąć paru zdjęć. Wył. i wł. telefon i zdjęcia usunełem bez problemu. Jak się później okazało, miałem włączoną aplikacje która korzystała z tych plików i nie mogłem ich usunąć po przez menadżer plików. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hard format i reset pamięci z poziomu komputera rozwiązuje problem _________________ |
||
| Dinek@mchw | |
|
| Na tel. probowalem juz wylaczyc i wlaczyc i skasowac w koncu skasowalem je z poziomu komputera ale w tel dalej sa widoczne ale nie strace ani zadnych certyfikatow? A mozna prosic o kombinacje klawiszy na hard format oraz format pamieci wewnetrznej telefonu... Nie pisz posta pod postem w tak krótkimy okresie czasu. // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97 mini] Błąd systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | cam-vid | |
[5530] Ogólny błąd systemu przy odtwarzaniu filmików z YouTu |
Pozostałe | lui754 | |
[N97 mini] Wykrzyknik przy piosenkach |
Pytania i Problemy z telefonami | pawel4322 | |
[N97 Mini] Wiesza się przy odblokowywaniu |
Pytania i Problemy z telefonami | patryksrem | |