| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rumunkanterq | |
|
Witam, mój problem jest dosyć dziwny, ponieważ telefon łączył mi się przez WAP mając w zasięgu podłączone wi-fi starałem się ustawić jako priorytet wi-fi w sieciach docelowych ale nic się nie dało ustawić, można rzec że sieci docelowe są zablokowane (klikając na telefon nie reaguje) Próbowałem usunąć dostęp wap itp ale także telefon nie reaguje mogę tylko edytować, ale co bym nie zmieniał i tak łączy się najpierw przez wap Telefon wrócił z serwisu ma najnowsze oprogramowanie v30.0.004, przy starszym oprogramowaniu nie było żadnego problemu Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
Menu>ustawieniaLłączność>sieci docelowe>internet>opcje>połączenie domyślne>zawsze pytaj _________________ |
||
| rumunkanterq | |
|
Oto zdjęcie, żeby lepiej zobrazować o co chodzi nie mogę dodać nowego punktu dostępu, klikam nic się nie dzieje ;/ 1 punkt dostępu to moje wi-fi Neostrada także nie mogę edytować jedyne co mogę zrobić to wejść w (bez kategorii) i tam edytować, sprawa by była łatwa bo bym sobie usunął wap itp ale usunięcie także nie działa, dodam jeszcze że czasem wchodząc w sieci docelowe nie mogę wykonać żadnej akcji tylko wyjść klawiszem menu |
||
| Laki1231 | |
|
| rumunkanterq, masz 9 bez kategorii wybierz konkretny i zmień mu kategorie;p potem ustaw priorytet _________________ |
||
| rumunkanterq | |
|
nie mogę nic takiego zrobić, próbowałem wszystkiego jakbym mógł zmienić priorytet to już bym to zrobił bo robiłem tak wcześniej po aktualizacji nagle nic sie nie da zrobić, może można przypisać np operze , facebookowi połączenie przez które ma się łączyć w 1 kolejności ? bo inne sposobu nie widzę |
||
| Laki1231 | |
|
| rumunkanterq, czytać umiesz? Wchodzisz do BEZ KATEGORII z tamtąd przenosi do kategorii internet i dopiero priorytet _________________ |
||
| rumunkanterq | |
|
umiem czytać ale jak już pisałem wcześniej w bez kategorii nie mogę usunąć połączenia ani przenieść mogę edytować gdzie mam opcje :* nazwa połączenia - mogę zmienić * nośnik danych nie mogę zmienić * nazwa punktu dostępu mogę zmienić * nazwa użytkownika także mogę zmienić * zadanie hasła / hasło nie ważne * uwierzytelnienie mogę zmienić ale nie ważne * strona główna mogę zmienić * użyj punktu dostępu mogę zmienić na automatycznie albo po potwierdzeniu mam to 2 |
||
| Laki1231 | |
|
| rumunkanterq, tak jakby uszkodzone to masz.... weź w menadżer aplikacji w ustawieniach wybierz aplikacje i dla niej ustaw domyślną sieć jeśli się nie będzie dało to tylko hard reset lub nowy soft. _________________ |
||
| rumunkanterq | |
|
obawiałem się tego telefon był w serwisie bo nie chciał się soft zaktualizować to zmienili, ja sobie zaktualizowałem a tu taki błąd nie wiem czy komuś się to powtarza bo może tego up, może ktoś się odezwie w tym temacie jak dobrze pamiętam to do hard reset potrzebny był jakiś kod ? |
||
| Laki1231 | |
|
| rumunkanterq, *#7370# lub nowy soft możesz samemu wgrać _________________ |
||
| rumunkanterq | |
|
wpisałem kod po włączeniu wszystko się dało zmienić ustawiłem jako priorytet wifi teraz zaktualizuje oprogramowanie dam znać czy dało rade temat do zamknięcia, problem rozwiązany w razie takich przypadków do odsyłajcie tutaj dzięki za pomocZamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
[Nokia] N97 vs N97 miniWybór... |
Porównania, opinie i wybór telefonów | KaaC | |
Sony Ericsson Mini pro 2 znów w Sieci |
Newsy | Laki1231 | |