Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
rumunkanterq [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 12:17 [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, mój problem jest dosyć dziwny, ponieważ telefon łączył mi się przez WAP mając w zasięgu podłączone wi-fi starałem się ustawić jako priorytet wi-fi w sieciach docelowych ale nic się nie dało ustawić, można rzec że sieci docelowe są zablokowane (klikając na telefon nie reaguje) Próbowałem usunąć dostęp wap itp ale także telefon nie reaguje mogę tylko edytować, ale co bym nie zmieniał i tak łączy się najpierw przez wap kod emotikony: :(
Telefon wrócił z serwisu ma najnowsze oprogramowanie v30.0.004, przy starszym oprogramowaniu nie było żadnego problemu kod emotikony: :O kod emotikony: :O

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // sadam81
sadam81 [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 12:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Menu>ustawieniaLłączność>sieci docelowe>internet>opcje>połączenie domyślne>zawsze pytaj kod emotikony: :D

rumunkanterq [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 01:25   Postaw piwo autorowi tego posta
Oto zdjęcie, żeby lepiej zobrazować o co chodzi kod emotikony: :)

nie mogę dodać nowego punktu dostępu, klikam nic się nie dzieje ;/
1 punkt dostępu to moje wi-fi Neostrada także nie mogę edytować
jedyne co mogę zrobić to wejść w (bez kategorii) i tam edytować, sprawa by była łatwa bo bym sobie usunął wap itp ale usunięcie także nie działa, dodam jeszcze że czasem wchodząc w sieci docelowe nie mogę wykonać żadnej akcji tylko wyjść klawiszem menu kod emotikony: :(
Laki1231 [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 01:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
rumunkanterq, masz 9 bez kategorii wybierz konkretny i zmień mu kategorie;p potem ustaw priorytet

rumunkanterq [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 01:43   Postaw piwo autorowi tego posta
nie mogę nic takiego zrobić, próbowałem wszystkiego kod emotikony: :/ jakbym mógł zmienić priorytet to już bym to zrobił bo robiłem tak wcześniej po aktualizacji nagle nic sie nie da zrobić, może można przypisać np operze , facebookowi połączenie przez które ma się łączyć w 1 kolejności ? bo inne sposobu nie widzę
Laki1231 [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 02:02   Postaw piwo autorowi tego posta

rumunkanterq, czytać umiesz? Wchodzisz do BEZ KATEGORII z tamtąd przenosi do kategorii internet i dopiero priorytet

rumunkanterq [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 02:21   Postaw piwo autorowi tego posta
umiem czytać kod emotikony: :) ale jak już pisałem wcześniej w bez kategorii nie mogę usunąć połączenia ani przenieść kod emotikony: :( mogę edytować gdzie mam opcje :
* nazwa połączenia - mogę zmienić
* nośnik danych nie mogę zmienić
* nazwa punktu dostępu mogę zmienić
* nazwa użytkownika także mogę zmienić
* zadanie hasła / hasło nie ważne
* uwierzytelnienie mogę zmienić ale nie ważne
* strona główna mogę zmienić
* użyj punktu dostępu mogę zmienić na automatycznie albo po potwierdzeniu mam to 2
Laki1231 [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 02:34   Postaw piwo autorowi tego posta

rumunkanterq, tak jakby uszkodzone to masz.... weź w menadżer aplikacji w ustawieniach wybierz aplikacje i dla niej ustaw domyślną sieć jeśli się nie będzie dało to tylko hard reset lub nowy soft.

rumunkanterq [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 02:44   Postaw piwo autorowi tego posta
obawiałem się tego kod emotikony: :/ telefon był w serwisie bo nie chciał się soft zaktualizować to zmienili, ja sobie zaktualizowałem a tu taki błąd kod emotikony: :/ nie wiem czy komuś się to powtarza bo może tego up, może ktoś się odezwie w tym temacie kod emotikony: :)
jak dobrze pamiętam to do hard reset potrzebny był jakiś kod ?
Laki1231 [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 02:54   Postaw piwo autorowi tego posta

rumunkanterq, *#7370# lub nowy soft możesz samemu wgrać

rumunkanterq [N97 mini] Błędne wyszukiwanie priorytetów w sieci docelowej Napisany: 06 Sty 2012 03:38   Postaw piwo autorowi tego posta
wpisałem kod kod emotikony: :) po włączeniu wszystko się dało zmienić kod emotikony: :) ustawiłem jako priorytet wifi kod emotikony: :) teraz zaktualizuje oprogramowanie kod emotikony: :) dam znać czy dało rade kod emotikony: :)

temat do zamknięcia, problem rozwiązany kod emotikony: :) w razie takich przypadków do odsyłajcie tutaj kod emotikony: :) dzięki za pomoc

Zamykam // Jackson