| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
mFresh3 UWAGA: Po wgraniu softa zalecany jest HARD RESET przed wgraniem softa format karty pamięci i pamięci masowej lub usunięcie ukrytych folderów sys, system, private, resource bez tego będziecie mieli nie stabilny soft. FW instalujemy według poradnika z linku poniżej, jeśli miałeś wcześniej inne CFW zalecane jest wgranie czystego softa NOKII. http://symbiane.pl/wgrywa...kie-vt26074.htm Opis:
Pobieranie / Download:
W dniu 13 Lip 2011 przy UPLOADZIE tego CFW na forum autor nie posiadał wzmianki o zakazie kopiowania i rozpowszechniania tego CFW. |
||
| Gość | ||
| stabilny jest ten doft
mam podobny z innego forum i nie moge korzystac z przegladarki bo sie wylacza po wpisaniu adresu strony, i nie moge zainstalowac bibliotek QT |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem nie testowałem _________________ |
||
| mrost13 | |
|
| Wgrywałem kumplowi tego softa i wszystko działa należycie, więc nie wiem co się dzieje u Ciebie. | ||
| mad fox | |
|
| wgralem tego softa i to samo blad przy przegladarce, i blad wywala prz instalaci bibliotek QT, wiec czekam na poprawki | ||
| Casaya | |
|
| mad fox, zrobiles wszystko tak jak pisze? cytat: "UWAGA: Po wgraniu softa zalecany jest HARD RESET przed wgraniem softa format karty pamięci i pamięci masowej lub usunięcie ukrytych folderów sys, system, private, resource bez tego będziecie mieli nie stabilny soft. FW instalujemy według poradnika z linku poniżej, jeśli miałeś wcześniej inne CFW zalecane jest wgranie czystego softa NOKII. http://symbiane.pl/wgrywa...26074.htm" _________________ |
||
| mad fox | |
|
| tak zrobilem dokladnie tak samo, a moj poprzedni soft owszem byl zlamany wiec nie wiem co jest?;/;/ |
||
| Casaya | |
|
| Moze poprostu modyfikacja nie dziala poprawnie?ja nie jestem włascicielem tematu i nie potwierdze dzialania.pamietaj ze ta modyfikacja jest tylko na nokie n97mini | ||
| Laki1231 | |
|
| Na jaki telefon to instalujesz, są pozytywne komentarze i nikt takich błędów nie miał. Na poprawki się nie doczekasz nie Ja pisze soft. Zainstaluj go nowo ponownie i pomoze. _________________ |
||
| Pauul1 | |
|
| u mnie też wywala z przeglądarki po wpisaniu adresu oraz poziomo pulpit nie przechodzi | ||
| Laki1231 | |
|
| Ja wam tego nie poprawie a customy nie są idealne. _________________ |
||
| Pauul1 | |
|
| heh zgoda ;] ale jednak nie działająca przeglądarka to wielki problem | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
[5230] Port N97 mini (CFW Belle V2) by ThanhTungHT for 5230Spolszczona wersja portu n97mini pod 5230 |
Zmodyfikowane Firmware | kamillp | |
[Nokia] N97 vs N97 miniWybór... |
Porównania, opinie i wybór telefonów | KaaC | |
[N97 Mini] Zamulacz |
Pytania i Problemy z telefonami | teraxulek | |
Problem z n97 Mini |
Pytania i Problemy z telefonami | Speddo | |
N97 mini - problem |
Pytania i Problemy z telefonami | patryksrem | |
[N97 mini] MotywyCzy ktoś móglby się pofatygować :D |
Szukam | Patryceq17 | |
[N97 mini] Zmiana obudowy |