| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ICE.PL | |
|
| Witam Mam telefon od dwóch dni i dzisiaj patrze ze cos jest nie tak a mianowicie, podczas robienia zdjęc w miejscu tego menu po prawej zostaje czarny pasek i aparat nie łapie na cały ekran. Przed chwilą wgrałem najnowszy soft ale niestety nie pomogło dodam że kamera działa normalnie pokazuje na cały ekran. Proszę o pomoc o się mogło przestawic [ Komentarz dodany przez: Satio: 26 Lip 2011 09:57 ] Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. //Satio |
||
| Laki1231 | |
|
| Ten pasek ma być w Nokii tak jest to nie jest żadna wada:) dla fot widać ten pasek dla filmów nie;P zmień rozdzielczość fotki na panoramiczną 19:9 to chyba go nie będzie wtedy. _________________ |
||
| ICE.PL | |
|
| No więc wcześniej wydawało mi sie że go nie było. Jak mam zmienic ta rozdzielczosc zeby znow był na cały ekran bo gdy ustawiam 2mpx czy jakosć wysoka 5mpx to dalej jest to samo. Troche mnie to denerwuje bo wydaje mi się ze wczesniej było te menu po prawej ale aparat pokazywał na cały ekran prosze o pomoc gdzie to przestawic. |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie przestawisz na x6, 5800xm i innych jest to samo: Popatrz w necie na filmiki a się przekonasz to jest normalne i tak ma być, npokia tak zrobiła. _________________ |
||
| ICE.PL | |
|
| W sumie troche dziwnie to zrobili nie wykorzystuje sie 1/4 ekranu . No ale skoro mówisz że tak ma byc to spoko myślałem że cos mi się popsuło. Pzdr |
||
| Harmattan | |
|
| Wyjaśnione. Zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
[E66]Kropka podczas robienia zdjęć |
Pytania i Problemy z telefonami | pawel1803 | |
Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć |
Pozostałe | T@mek | |
[n97] Program do robienia zdjęć |
Szukam | Szymonio | |
[Omnia HD] program do robienia zdjęć |
Szukam | kowallosu | |
Telefon stworzony do robienia zdjęć |
Newsy | Gamer | |
[E66] Dzwine plamy podczas robienia zdjeć |
Pytania i Problemy z telefonami | davidboy2020 | |
CamCam Pro zastąpi natywną aplikację do robienia zdjęć w iPh |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
Pasek skrótów jako Pasek kontoaktów !!!!!Zajrzyj !! Ciekawy pomysł , może coś wiesz na ten temat . |
Pytania i Problemy z telefonami | Linean | |