| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maciekqm | |
|
| Wiam wszystkich użytkowników mam dość nietypowy problem ze swoją enką nie mogę zrobić hard resetu (shift, space, back, power on) telefon normanie się wyłącza. Nie wiem co może byc tego przyczyną kiedyś robiłem już na niej harda i było ok. Wpisywałem już kod *#7370# ale muzyka i niektóre aplikację są nadal a ja potrzebuję całkowitą czystkę. Czy jest jakiś inny sposób na to??? Jeżeli jest ktoś dobry w te klocki to proszę o wsparcie pozdro Maciekqm Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. No i kolor czerwony jest przeznaczony dla administracji.//patrikos23 _________________ |
||
| Jack | |
|
| Trzymaj tę kombinację długo _________________ |
||
| maciekqm | |
|
| TRZYMAM DŁUGO ALE PO WYŁĄCZENI TELEFOUN PO CHWILI (2-3 SEK) TEL SAM SIE WŁĄCZA TA JAK BYM TRZYMAŁ TYLKO POWER Pisz normalnymi literami // Jackson _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Pierw sformatuj pamięć wewnętrzną telefonu, następnie kombinacja. #Caps shift (Shift) #Space bar (Spacja) #Delete button (Przycisk kasowania) #On button (Przycisk włączania) Sprawdź, może trzymasz nie te klawisze w goolge są obrazki pokazujące które klawisze wcisnąć:) i na wyłączonym tel oczywiście. Pisłem już komuś na PW. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N97 mini] WiFi nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | bartuskaziu | |
[N97 mini] Nie działa odtwarzacz muzyki |
Pytania i Problemy z telefonami | kami2506 | |
[N97 mini] Nie działa segregowanie w odtwarzaczu MP3 |
Pytania i Problemy z telefonami | DeeJay85 | |
[N95] Po hard reset nie dziala internet |
Pytania i Problemy z telefonami | Mlo_pl | |
[N97] nie działa Wifi. |