| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maciekqm | |
|
| Witam mam problem z jafem hackuje n97 mini FW 12.0.110 PC 05999V7 i w zakladce APE Variant brak mojego PC co mam zrobić??? plik z paczki dołączonej do jaf kopiowany i nadpisany Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| pobierz softa z blue-nokia.com ,zainstaluj i dopiero podmieniaj pliki, twojego pc może nie być, przeważnie jak jest już do weRSJI softa to go nie ma. Ten model ma problem z softem z NaviFirm. Skorzystaj z tego tematu: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| maciekqm | |
|
| Mam pobrany soft z blue nokia. Włączam Jaf zaznaczm wszystko tak jak w poradniku i po wybraniu mojego RM po wciśnieciu USE IN na liscie zaznaczonej na screenie brak mojego PC czego to jest wina przypominam że pliki pobrane z blue nokia to EMEA. W programie jaf podmieniony plik jaf_nok4models proszę o jakies wskazówki Pozdarwiam _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nowe softy nie mają POC zgodnego z twoim telefon zrozum to. Może być inny PC nic się niedzieje wgrywaj śmiało. _________________ |
||
| maciekqm | |
|
| Dobra ale jak będę musiał wgrać orginalny soft to co wtedy? Teraz mam zbrandowane przez orange. I jaka jest różnica miedzy softem z koncówką POLAND QW CB a POLAND QW GARNET _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| CB i GARNET to kolor telefonu;) jak Ci będzie trzeba legalny soft. JAF wpisujesz product z pod baterii i aktualizujesz telefon za pośrednictwem NSU (Nokia Software Updater) _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Lista polskich Product Code |
Modyfikacje | lui754 | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[n97 mini] JAF i brak mojego rm na liście |
Pytania i Problemy z telefonami | mm901 | |
[N97 mini] Brak skrzynki pocztowej w menu wiiadomości |
Pytania i Problemy z telefonami | zinq | |
[X6] Product code |
Pytania i Problemy z telefonami | rafal1295 | |
Co daje zmiana ' Product Code ' ? . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
[C5-03] Który product code wybrać |
Pytania i Problemy z telefonami | mat2224 | |
Zmiana product code pytanie |