| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Lindacento | |
|
szukam szukam i wujek google nie potrafi mi pomóc.. więc zapytuję tutaj fachur emulator się odpala, mogę wybrać grę... i to wszystko.. powiedzcie mi jak ustawić tutaj sterowanie, pozmieniać ustawienia dźwięku itp itd.. bo aktualnie nie działa ani wyświetlacz dotykowy, ani żaden z przycisków sprzętowych... a chciałem sobie pograć w stare klasyki chyba, że jest jeszcze jakiś program do emulacji NES'a na tej platformie, oprócz GPFC, bo ten wyświetla się na śmiesznie małym ekraniku i niezbyt wygodnie się gra. thanks from mountain for advices _________________ |
||
| ziomek | |
|
| spróbuj zainstalować starszą lub nowszą o ile jest wersje . zawsze jest masa innych emulatorów : Emulator SNES - Vampent vSun,UAE4All,Frodo,ScummVM ni powiem ci czy wszytkie działają na s60v5 ale któryś napewno . _________________ |
||
| Frendwest | |
|
| Siema mam dokładnie ten sam problem, wszystko śmiga ale zatrzymuje się na etapie menu głównego i brakuje przycisku OK. Są 2 opcje żeby to naprawić: 1. Albo zainstaluj programik Virtual Keyboard i uruchom go przed uruchomieniem gry (w moim przypadku jest to niemożliwe, w sieci nie można zlalezc podpisanej aplikacji a robiąc to samemu i tak nie działa, to jest fenomen mojej n97mini, nie da się jej złamać powszechnie stosowanymi metodami a podpisane recznie aplikacje nie chcą działać i tak) 2. Znajdz kogoś kto stworzy Ci plik config, który wystarczy podmienić w systemie żeby działały inne przyciski, sam próbuje to zrobić od 3 dni i dalej kiszka, ale dam rade mysle:) Jeśli znajdzisz rozwiązanie napisz je tutaj i wrzuć plik który Ci pomógł, jeśli mi się uda, zrobię to samo, powodzenia:) |
||
| Lindacento | |
|
| coś tam wynalazłem, tylko dziko klawisze ustawione, może coś trzeba pokombinować, ale działa :ok: Pobierasz pliki: Pobieranie / Download:
Podpinasz telefon jako pamięć masową i przegrywasz vNES.cfg do Private \ 20010EDB folder. Sposób nie mój, podpatrzyłem na innej stronie. Żeby nie być posądzonym o plagiaty napisałem co najwazniejsze po swojemu Koduj linki // Jackson _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[N97 Mini] Jak włączyć Wi-Fi? |
Pytania i Problemy z telefonami | wodky | |
[N97 Mini] Jak złamać system? |
Pytania i Problemy z telefonami | cubus.nation | |
[N97 mini] Jak nazywa się ta czcionka |