| Autor | Wiadomo¶æ | |
|---|---|---|
| wiktor_12 | |
|
| Witam zakupilem Nokie N97 mini tylko niestety pochodzilem troche po komisach i jak narazie za sciagniecie simlocka sa chore pieniadze( 200-250 zl za simlocka)a jest to jeszcze simlock na orange ktory jest dodatkowym problemem i mam do was takie pytanie czy karta turbo sim zda swoj egzamin i bedzie dzialac w N97 mini Opisuj na przysz³o¶æ lepiej swój problem w tytule tematu // Jackson |
||
| DSV | |
|
| Turbo sim mo¿e dzia³aæ ale nie musi.. Czêsto, jak w ogóle dzia³a to zasiêg jest mniejszy | ||
| wiktor_12 | |
|
juz wole miec mniejszy zasieg niz nie miec telefonu |
||
| xJAmaTOx | |
|
200 z³ ?? .. Jakie pijawy.. Tez s³ysza³em ¿e karty turbo sim gubi± czêsto zasieg.. No ale nie dowiesz sie dopóki nie spróbujesz.. cena nie jest wysoka , wiêc mozna spróbowaæ . Pozdrawiam.. _________________ |
||
| wiktor_12 | |
|
| no niestety tyle a karta turbo sim 5 zl to tyle pozaluje . Pytalem chyba lacznie w 6 komisach i wszedzie jest po tyle samo:/ EDIT: mam pytanie poniewaz karty turbo sim mi nadal nie przyszly a zalezy mi na tym zeby wiedziec czy beda dzialac probowal ktos z was tego albo wie cos o tym? Sklejam posty.//stankovi23 |
||
| Laki1231 | |
|
Ta turbosim nie na ka¿dym sofcie zadzia³a;) ¿a³osne za 10z³ po logach siê do locka zrobiæ 30z³ ³±cznie w komisie u znajomego kasuje ludków_________________ |
||
| wiktor_12 | |
|
| ale to jest simlock z orange:/ | ||
| Laki1231 | |
|
A wk³ada³e¶ inn± sieæ ju¿? ja mia³em z orange nie by³o Locka i co z tego, ¿e z ORANGE g³upie t³umaczenie w salonie orange robi± to za 77z³._________________ |
||
| wiktor_12 | |
|
| bylem w 3 salonach i powiedzieli mi ze nie ma takiej mozliwosci wiec nie wiem jak to jest | ||
| Laki1231 | |
|
| Mo¿e by³e¶ nie w Salonie tylko w Salonie partnerskim a to jest ró¿nica. Salon g³ówny tylko to ma jeden na miasto i przewa¿nie tylko miasto wojewódzkie dla Podkarpacia np, Rzeszów przy ul.Kopernika _________________ |
||
| wiktor_12 | |
|
| a w Krakowie nie wie ktos gdzie sie znajduje?bo to chodzi o salon firmowy nie partnerski tak? | ||
| Laki1231 | |
|
| Musisz posiadaæ dowód zakupu lub kartê gwarancyjn± podbit±. Zadzwoñ na *100 i Ci powiedz±. Tylko powiedz, ¿e chodzi Ci o salon ORANGE a nie salon partnerski. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracowaæ ostrze¿enie?Tutaj dowiesz siê w jaki sposób usunaæ t± czerwon± cyferke :P |
Og³oszenia | lui754 | |
Jak instalowaæ gry/aplikacjePoradnik przedstawiaj±cy wszystkie metody |
Pozosta³e | drago_o | |
Jak instalowaæ tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomoc± Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansowaæ na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Og³oszenia | DSV | |
[N97-mini] Jak ¶ci±gn±æ SIM-LOCK'a |
Pytania i Problemy z telefonami | agamiarz | |
[5220] Jak zdj±æ sim-lock? |
Pytania i Problemy z telefonami | m_sobczak | |
[N97 Mini] Jak w³±czyæ Wi-Fi? |