Autor Wiadomo¶æ
wiktor_12 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 28 Gru 2010 04:58 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam zakupilem Nokie N97 mini tylko niestety pochodzilem troche po komisach i jak narazie za sciagniecie simlocka sa chore pieniadze( 200-250 zl za simlocka)a jest to jeszcze simlock na orange ktory jest dodatkowym problemem i mam do was takie pytanie czy karta turbo sim zda swoj egzamin i bedzie dzialac w N97 mini

Opisuj na przysz³o¶æ lepiej swój problem w tytule tematu // Jackson
DSV [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 28 Gru 2010 05:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Turbo sim mo¿e dzia³aæ ale nie musi.. Czêsto, jak w ogóle dzia³a to zasiêg jest mniejszy
wiktor_12 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 28 Gru 2010 05:24   Postaw piwo autorowi tego posta

juz wole miec mniejszy zasieg niz nie miec telefonu kod emotikony: :)
xJAmaTOx [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 28 Gru 2010 05:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzyma³ 1 piw(a)
200 z³ ?? .. Jakie pijawy.. kod emotikony: :/
Tez s³ysza³em ¿e karty turbo sim gubi± czêsto zasieg..
No ale nie dowiesz sie dopóki nie spróbujesz.. cena nie jest wysoka , wiêc mozna spróbowaæ .

Pozdrawiam..

wiktor_12 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 01:27   Postaw piwo autorowi tego posta

no niestety tyle a karta turbo sim 5 zl to tyle pozaluje . Pytalem chyba lacznie w 6 komisach i wszedzie jest po tyle samo:/

EDIT:

mam pytanie poniewaz karty turbo sim mi nadal nie przyszly a zalezy mi na tym zeby wiedziec czy beda dzialac probowal ktos z was tego albo wie cos o tym?

Sklejam posty.//stankovi23
Laki1231 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 01:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Ta turbosim nie na ka¿dym sofcie zadzia³a;) ¿a³osne za 10z³ po logach siê do locka zrobiæ kod emotikony: xD 30z³ ³±cznie w komisie u znajomego kasuje ludków

wiktor_12 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 01:32   Postaw piwo autorowi tego posta

ale to jest simlock z orange:/
Laki1231 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 01:36   Postaw piwo autorowi tego posta

A wk³ada³e¶ inn± sieæ ju¿? kod emotikony: ;D ja mia³em z orange nie by³o Locka i co z tego, ¿e z ORANGE g³upie t³umaczenie w salonie orange robi± to za 77z³.

wiktor_12 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 01:42   Postaw piwo autorowi tego posta

bylem w 3 salonach i powiedzieli mi ze nie ma takiej mozliwosci wiec nie wiem jak to jest
Laki1231 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 02:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Mo¿e by³e¶ nie w Salonie tylko w Salonie partnerskim a to jest ró¿nica. Salon g³ówny tylko to ma jeden na miasto i przewa¿nie tylko miasto wojewódzkie dla Podkarpacia np, Rzeszów przy ul.Kopernika

wiktor_12 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 02:03   Postaw piwo autorowi tego posta

a w Krakowie nie wie ktos gdzie sie znajduje?bo to chodzi o salon firmowy nie partnerski tak?
Laki1231 [N97 mini] Jak zdj±æ sim lock? Napisany: 15 Sty 2011 02:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Musisz posiadaæ dowód zakupu lub kartê gwarancyjn± podbit±.
Zadzwoñ na *100 i Ci powiedz±. Tylko powiedz, ¿e chodzi Ci o salon ORANGE a nie salon partnerski.