Autor Wiadomość
Modest [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 03:13 [N97 Mini] Migające paski na ekranie   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam.
Mam Nokie N97Mini, niestety coś jest z nią nie tak... Wszystko zaczęło się od tego, że wgrałem jej zmodyfikowanego softa (zrobiłem wszystko zgodnie z tutorialami załączonymi do postu)
Wszystko się ładnie wgrało telefon działał stabilnie. Na drugi dzień też było ok do czasu. po kilku godzinach odblokowałem ją i nie było widać dosłownie nic same jakieś paski po ekranie latają. Wgrałem standardowego softa z powrotem ,ale nie pomaga. Czy wie ktoś co się stało i czy da się coś z tym jeszcze zrobić ? Proszę was bardzo o pomoc

Pozdrawiam
sadam81 [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 03:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Podaj jakiegoś screena, zdjęcie ilustrujące problem. Słowo paski dużo nam nie mówi, bo wiele problemów objawia się takowymi paskami.

Modest [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 03:53   Postaw piwo autorowi tego posta
Wrzucę krótki filmik
Laki1231 [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 04:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Sprawdź co dzieje się podczas rozsuwania tel, może taśma?

Modest [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 04:24   Postaw piwo autorowi tego posta
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Na zippy pokazuje nie wiem czemu w przyśpieszonym tempie proponuję pobrać kod emotikony: :)

Nie pisz posta pod postem // Jackson
Laki1231 [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 04:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Moim zdaniem taśma lub ekran

P: jak na n8 słaby film ci wyszedł;D albo E7
Modest [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 04:30   Postaw piwo autorowi tego posta
A to nie może być coś w nie wiem w stylu procesora graficznego ze ta modyfikacja to uszkodziła nie wiem
Laki1231 [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 04:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie raczej nie, wcześniej żadnych objawów nie było? Proponuje do komisu i niech stwierdzą usterkę. Ja obstawiam te dwa elementy jeden z nich.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Modest [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 04:42   Postaw piwo autorowi tego posta
Ok pójdę do serwisu ale aż boję się pomyśleć jakie będą koszty naprawy...
Laki1231 [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 04:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie musisz naprawiać pierw spytaj o wycene...

Casaya [N97 Mini] Migające paski na ekranie Napisany: 15 Sty 2012 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Temat zostawiam dopoki nie dowiemy sie jaka opinia w komisie