| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Modest | |
|
| Witam. Mam Nokie N97Mini, niestety coś jest z nią nie tak... Wszystko zaczęło się od tego, że wgrałem jej zmodyfikowanego softa (zrobiłem wszystko zgodnie z tutorialami załączonymi do postu) Wszystko się ładnie wgrało telefon działał stabilnie. Na drugi dzień też było ok do czasu. po kilku godzinach odblokowałem ją i nie było widać dosłownie nic same jakieś paski po ekranie latają. Wgrałem standardowego softa z powrotem ,ale nie pomaga. Czy wie ktoś co się stało i czy da się coś z tym jeszcze zrobić ? Proszę was bardzo o pomoc Pozdrawiam |
||
| sadam81 | |
|
| Podaj jakiegoś screena, zdjęcie ilustrujące problem. Słowo paski dużo nam nie mówi, bo wiele problemów objawia się takowymi paskami. _________________ |
||
| Modest | |
|
| Wrzucę krótki filmik | ||
| Laki1231 | |
|
| Sprawdź co dzieje się podczas rozsuwania tel, może taśma? _________________ |
||
| Modest | |
|
| <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Na zippy pokazuje nie wiem czemu w przyśpieszonym tempie proponuję pobrać Nie pisz posta pod postem // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Moim zdaniem taśma lub ekran P: jak na n8 słaby film ci wyszedł;D albo E7 |
||
| Modest | |
|
| A to nie może być coś w nie wiem w stylu procesora graficznego ze ta modyfikacja to uszkodziła nie wiem | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie raczej nie, wcześniej żadnych objawów nie było? Proponuje do komisu i niech stwierdzą usterkę. Ja obstawiam te dwa elementy jeden z nich. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Modest | |
|
| Ok pójdę do serwisu ale aż boję się pomyśleć jakie będą koszty naprawy... | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie musisz naprawiać pierw spytaj o wycene... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Temat zostawiam dopoki nie dowiemy sie jaka opinia w komisie _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Dwa Paski Na Ekranie Nokii N70Prosze was o pomoc. |
Pytania i Problemy z telefonami | Patisonek | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |