Autor Wiadomość
poldox [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 01:13 [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam nokie n97 mini i mam również problem, a mianowicie problem z odinstalowaniem aplikacji. Wchodzę menu->ustawienia->menedżer apl.->zainstalowane aplikacje -- i przy tym ostatnim zaczynają się problemy. Nie chce się włączyć... Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

PS.
za 10000 razem się włączyło, lecz napisało że brak pamięci i żeby zamknąć aplikacje(żadna nie była włączona)

Nazwa tematu zmieniona na regulaminową. Proszę zapoznać się z jego treścią zanim kolejny tego typu temat trafi do KOSZA // Jackson
DSV [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 01:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
A nie możesz usuwać aplikacji najeżdżając na nią i opcje - usun ? Albo możesz zainstalować UninstallKing i tym programem usuwać programy i gry.

poldox [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 01:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Koledzyy, a moglibyście jeszcze powiedzieć jak odinstalować Kaspersky antywirus ? bo jak chcę go odinstalować to... reset
Jack [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 01:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Uninstall king spróbuj tak jak kolega wyżej napisał i przeczytaj moją notkę w pierwszym poście.

poldox [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 01:50   Postaw piwo autorowi tego posta

przepraszam za spamowanie, ale po kasowaniu 2 aplikacji telefon wyłączył się i po włączeniu nic się nie da zrobć błąd systemu. CO JESTTT ? i plss tylko nie format
DSV [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 02:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Ale opisz dokładniej teraz problem.

poldox [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 02:34   Postaw piwo autorowi tego posta

1.Włączam program UnistallKing
2. Odinstalowywuje pierwszą aplikację - wszystko ok
3. Chcę odinstalować Kasperskiego
4. Zacinka, auto reset telefonu
5. Kilkukrotne wyjęcie baterii i włącznie
6.Za każdym raze napis nokia wisi z 3min
7. Pisze "błąd systemu" - nic się nieda zrobić
Jack [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 02:37   Postaw piwo autorowi tego posta

w kasperskym nie masz opcji uninstall? Usunąłeś inne pliki które trzeba było zainstalować aby kaspersky działał?

poldox [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 02:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak, ale jest w nim takie zabezpieczenie które uniemożliwia usunięcie go. Tak mi napisał po angielsku. Ale chłopaki: nie moge włączyć telefonuuu

Cytowanie poprzedniego posta jest zbędne skoro bezpośrednio do niego się odnosi // Jackson
Jack [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 06 Lis 2010 02:59   Postaw piwo autorowi tego posta

w takim razie zostaje hard format kod emotikony: :( zanim go zrobisz to spróbuj uruchomić telefon podłączając go do ładowania.

xandercage14 [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 09 Lis 2010 04:56   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam ten sam problem w n97 mini tylko u mnie pokazują się aplikacje w menadzerze aplikacji ale jak klikam opcje to wyświetla sie napis brak pamięci i nie moge np wyłaczyć klawiatury ekranowej w grach java. Pomocy !!! jest jakiś inny sposób żeby wyłaczyć klawiature ekranową nie wchodząc w menadzer aplikacji?
Jack [n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu Napisany: 09 Lis 2010 05:01   Postaw piwo autorowi tego posta

innej metody na klawiaturę ekranową nie ma. Próbowałeś robić hard format? Czasem pomaga