| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| poldox | |
|
| Mam nokie n97 mini i mam również problem, a mianowicie problem z odinstalowaniem aplikacji. Wchodzę menu->ustawienia->menedżer apl.->zainstalowane aplikacje -- i przy tym ostatnim zaczynają się problemy. Nie chce się włączyć... Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. PS. za 10000 razem się włączyło, lecz napisało że brak pamięci i żeby zamknąć aplikacje(żadna nie była włączona) Nazwa tematu zmieniona na regulaminową. Proszę zapoznać się z jego treścią zanim kolejny tego typu temat trafi do KOSZA // Jackson |
||
| DSV | |
|
| A nie możesz usuwać aplikacji najeżdżając na nią i opcje - usun ? Albo możesz zainstalować UninstallKing i tym programem usuwać programy i gry. _________________ |
||
| poldox | |
|
| Koledzyy, a moglibyście jeszcze powiedzieć jak odinstalować Kaspersky antywirus ? bo jak chcę go odinstalować to... reset | ||
| Jack | |
|
| Uninstall king spróbuj tak jak kolega wyżej napisał i przeczytaj moją notkę w pierwszym poście. _________________ |
||
| poldox | |
|
| przepraszam za spamowanie, ale po kasowaniu 2 aplikacji telefon wyłączył się i po włączeniu nic się nie da zrobć błąd systemu. CO JESTTT ? i plss tylko nie format | ||
| DSV | |
|
| Ale opisz dokładniej teraz problem. _________________ |
||
| poldox | |
|
| 1.Włączam program UnistallKing 2. Odinstalowywuje pierwszą aplikację - wszystko ok 3. Chcę odinstalować Kasperskiego 4. Zacinka, auto reset telefonu 5. Kilkukrotne wyjęcie baterii i włącznie 6.Za każdym raze napis nokia wisi z 3min 7. Pisze "błąd systemu" - nic się nieda zrobić |
||
| Jack | |
|
| w kasperskym nie masz opcji uninstall? Usunąłeś inne pliki które trzeba było zainstalować aby kaspersky działał? _________________ |
||
| poldox | |
|
| Tak, ale jest w nim takie zabezpieczenie które uniemożliwia usunięcie go. Tak mi napisał po angielsku. Ale chłopaki: nie moge włączyć telefonuuu Cytowanie poprzedniego posta jest zbędne skoro bezpośrednio do niego się odnosi // Jackson |
||
| Jack | |
|
w takim razie zostaje hard format zanim go zrobisz to spróbuj uruchomić telefon podłączając go do ładowania._________________ |
||
| xandercage14 | |
|
| Mam ten sam problem w n97 mini tylko u mnie pokazują się aplikacje w menadzerze aplikacji ale jak klikam opcje to wyświetla sie napis brak pamięci i nie moge np wyłaczyć klawiatury ekranowej w grach java. Pomocy !!! jest jakiś inny sposób żeby wyłaczyć klawiature ekranową nie wchodząc w menadzer aplikacji? | ||
| Jack | |
|
| innej metody na klawiaturę ekranową nie ma. Próbowałeś robić hard format? Czasem pomaga _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | maciekqm | |
[N97 Mini] Nie można usunąć aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | hugo700 | |
[N97 mini] Nie mogę zagrać na Kurniku.pl |
Pytania i Problemy z telefonami | madmax222 | |
[n97 mini] Nie mogę wejść w aplikacje |
Pytania i Problemy z telefonami | poldox | |
[5800] Nie mogę usunąć aplikacji |