| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maciekqm | |
|
| Witam wszystkich użytkowników mam mały problem posiadam rewelacyjną Nokię N97 MINI i nie mogę odinstalować motywu z telefonu prubowałem przez menadżera aplikacji ale w spisie zainstalowanych aplikacji owo takiego nie ma jeżeli ktoś będzie potrafił mi pomuc będę z góry wdzięczny pozdrawiam maciekqm | ||
| Jack | |
|
| Spróbuj tym programem: www.symbiane.pl/uninstall-king-vt15493.htm _________________ |
||
| maciekqm | |
|
| Jackson, alt twój programik także jej nie znajduje POMOCY!!! _________________ |
||
| DSV | |
|
| !:\private\10207114\import Tutaj są foldery z tymi tematami, jak usuniesz któryś motyw to już nie będziesz mógł go jeszcze raz zainstalować( chyba że format zrobisz ) |
||
| maciekqm | |
|
| super jeszcze jakiś w miarę stabilnu menadzer plików i może będzie ok _________________ |
||
| Jack | |
|
| X-plore to najlepszy menadżer plików. Zaczynasz odbiegać od tematu. Jeżeli nie masz już więcej pytań odnośnie nokii n97 i usuwaniu z niej niewidocznego motywu to najwyższy czas zamknąć temat. _________________ |
||
| maciekqm | |
|
| motyw ma nazwę FREESMOKE SIXY _ GNOKKIA MOŻE TO WAM COS POWI A MENADZER PO TO ABY DOSTAĆ SIĘ DO FOLDERU PRIVATE _________________ |
||
| Jack | |
|
| Jeżeli nie masz złamanego systemu nie dostaniesz się do tego folderu. Jak chcesz się więcej dowiedzieć jak złamać twój telefon podaj nam soft jaki w nim posiadasz _________________ |
||
| maciekqm | |
|
| 12.0.110.331.02 Rm-555 Edytuj posty // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Ten poradnik: www.symbiane.pl/hackowani...er=&start=0 . Innej metody nie ma. Jeżeli masz jakieś problemy ze włamaniem systemu to pisz w temacie do którego podałem link. _________________ |
||
| maciekqm | |
|
| ok użyłem x plorera oraz mobile guard żaden nie znalzł tego motywu. To się robi powoli mało śmieszne ale problem robi się dokuczliwy _________________ |
||
| ziomek | |
|
| teoretycznie najszybszym wyjście byłby hard format . _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | poldox | |
[N97 Mini] Nie można usunąć aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | hugo700 | |
[N97 mini] Nie mogę zagrać na Kurniku.pl |
Pytania i Problemy z telefonami | madmax222 | |
[n97 mini] Nie mogę wejść w aplikacje |
Pytania i Problemy z telefonami | poldox | |
[C6] Nie mogę odnaleść umieszczonego motywu |