Autor Wiadomość
maciekqm [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 20 Paź 2010 06:35 [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam wszystkich użytkowników mam mały problem posiadam rewelacyjną Nokię N97 MINI i nie mogę odinstalować motywu z telefonu prubowałem przez menadżera aplikacji ale w spisie zainstalowanych aplikacji owo takiego nie ma jeżeli ktoś będzie potrafił mi pomuc będę z góry wdzięczny pozdrawiam maciekqm
Jack [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 20 Paź 2010 06:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Spróbuj tym programem: www.symbiane.pl/uninstall-king-vt15493.htm

maciekqm [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Jackson, alt twój programik także jej nie znajduje POMOCY!!!

DSV [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 04:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
!:\private\10207114\import

Tutaj są foldery z tymi tematami, jak usuniesz któryś motyw to już nie będziesz mógł go jeszcze raz zainstalować( chyba że format zrobisz kod emotikony: :P )
maciekqm [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 05:29   Postaw piwo autorowi tego posta

super jeszcze jakiś w miarę stabilnu menadzer plików i może będzie ok

Jack [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 05:35   Postaw piwo autorowi tego posta

X-plore to najlepszy menadżer plików. Zaczynasz odbiegać od tematu. Jeżeli nie masz już więcej pytań odnośnie nokii n97 i usuwaniu z niej niewidocznego motywu to najwyższy czas zamknąć temat.

maciekqm [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 05:36   Postaw piwo autorowi tego posta

motyw ma nazwę FREESMOKE SIXY _ GNOKKIA MOŻE TO WAM COS POWI A MENADZER PO TO ABY DOSTAĆ SIĘ DO FOLDERU PRIVATE

Jack [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Jeżeli nie masz złamanego systemu nie dostaniesz się do tego folderu. Jak chcesz się więcej dowiedzieć jak złamać twój telefon podaj nam soft jaki w nim posiadasz

maciekqm [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 05:40   Postaw piwo autorowi tego posta

12.0.110.331.02

Rm-555

Edytuj posty // Jackson
Jack [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 05:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Ten poradnik: www.symbiane.pl/hackowani...er=&start=0 . Innej metody nie ma. Jeżeli masz jakieś problemy ze włamaniem systemu to pisz w temacie do którego podałem link.

maciekqm [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 07:29   Postaw piwo autorowi tego posta

ok użyłem x plorera oraz mobile guard żaden nie znalzł tego motywu. To się robi powoli mało śmieszne ale problem robi się dokuczliwy

ziomek [N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu Napisany: 21 Paź 2010 08:30   Postaw piwo autorowi tego posta

teoretycznie najszybszym wyjście byłby hard format .