Autor Wiadomość
THX [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 03:09 [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam zmieniłem product key wgrałem polskiego softa v12. zrobiłem kopie zapasowa telefonu zaczelem się bawić w hakowanie telefonu i nic z tego nie wyszło.kolejna zmiana produkt key zęby wgrać polskie menu (soft v30) no i zaczęły się schody wgrywam kopie zapasowa na telefonie pokazuje się ze musi się z restartować i już się nie włącza wyskakuje skontaktuj się z sprzedawca i zawiesza się. zrobiłem hard reset zęby go włączyć i teraz moje pytanie czy mogę jakoś wgrać kopie zapasowa zęby to telefon po wyłączeniu nie zawieszał się

Casaya [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 06:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
THX, gdy za pierwszym razem jak wgrywałeś softa to nie wgrałes niższego softa niż byl?

COś pokręciłeś przy hackowaniu moze

Laki1231 [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 08:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
THX, pierw wgraj sobie najnowszego dostępnego polskiego softa z NAVIFIRM bo na blue-nokia.com wszystkich nie ma i dopiero próbuj sobie wgrać kopie zapasową.

THX [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta

soft wgrywałem za pomocą NSU i próbowałem OVI Suit ale tam wywalało błąd
mogę wykonać downgrad do v11?

Casaya [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 03:51   Postaw piwo autorowi tego posta

THX, nie mozesz.bo uwalisz.wgrac czystwgo softa jafem.znajdziesz w poradnikach.

Laki1231 [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 04:13   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

prosze, pomijasz punkt z podmianą pliku i wgrywasz czystego softa. Pobierz najnowszego jaki tylko jest dostępny.

THX [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 04:49   Postaw piwo autorowi tego posta

z jafem mam problemy na win7
a tym dalo by rade http://symbiane.pl/flasho...ite-vt17215.htm

Casaya [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 05:22   Postaw piwo autorowi tego posta

THX, najpierw zainstaluj jafa na win 7 tym sposobem

http://symbiane.pl/instru...s-7-vt19195.htm

potem softa jafem wgraj

Laki1231 [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Nokia CARE SUITE to Phoenix w innej oprawie i dużo trudniejszy program w obsłudze.

THX [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 10:55   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker
instalowałem i się gryz z win7 i Norton mi krzyczal na dodatek

pio075 [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 11:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Czysty spokojnie możesz wgrywać Phoenixem (czyli w Sumie NCS też) bez problemów współpracuje on z Win 7.
Tylko pamiętaj żeby wgrywać najnowszy dostępny i jeśli będziesz to robił Phoenixem to koniecznie wybierz refurb.
Casaya [n97 mini] Nieudane przywracanie kopi zapasowej Napisany: 14 Lip 2011 11:17   Postaw piwo autorowi tego posta

THX, musisz wyłączyć wszelkie zabezpieczenia.ovi suite tez.nokia software updater tez.wtedy instaluj i nie zmieniaj ścieżki docelowej