| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| THX | |
|
| Witam zmieniłem product key wgrałem polskiego softa v12. zrobiłem kopie zapasowa telefonu zaczelem się bawić w hakowanie telefonu i nic z tego nie wyszło.kolejna zmiana produkt key zęby wgrać polskie menu (soft v30) no i zaczęły się schody wgrywam kopie zapasowa na telefonie pokazuje się ze musi się z restartować i już się nie włącza wyskakuje skontaktuj się z sprzedawca i zawiesza się. zrobiłem hard reset zęby go włączyć i teraz moje pytanie czy mogę jakoś wgrać kopie zapasowa zęby to telefon po wyłączeniu nie zawieszał się _________________ |
||
| Casaya | |
|
| THX, gdy za pierwszym razem jak wgrywałeś softa to nie wgrałes niższego softa niż byl? COś pokręciłeś przy hackowaniu moze _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| THX, pierw wgraj sobie najnowszego dostępnego polskiego softa z NAVIFIRM bo na blue-nokia.com wszystkich nie ma i dopiero próbuj sobie wgrać kopie zapasową. _________________ |
||
| THX | |
|
| soft wgrywałem za pomocą NSU i próbowałem OVI Suit ale tam wywalało błąd mogę wykonać downgrad do v11? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| THX, nie mozesz.bo uwalisz.wgrac czystwgo softa jafem.znajdziesz w poradnikach. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm prosze, pomijasz punkt z podmianą pliku i wgrywasz czystego softa. Pobierz najnowszego jaki tylko jest dostępny. _________________ |
||
| THX | |
|
| z jafem mam problemy na win7 a tym dalo by rade http://symbiane.pl/flasho...ite-vt17215.htm _________________ |
||
| Casaya | |
|
| THX, najpierw zainstaluj jafa na win 7 tym sposobem http://symbiane.pl/instru...s-7-vt19195.htm potem softa jafem wgraj _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nokia CARE SUITE to Phoenix w innej oprawie i dużo trudniejszy program w obsłudze. _________________ |
||
| THX | |
|
| radziubaker instalowałem i się gryz z win7 i Norton mi krzyczal na dodatek _________________ |
||
| pio075 | |
|
| Czysty spokojnie możesz wgrywać Phoenixem (czyli w Sumie NCS też) bez problemów współpracuje on z Win 7. Tylko pamiętaj żeby wgrywać najnowszy dostępny i jeśli będziesz to robił Phoenixem to koniecznie wybierz refurb. |
||
| Casaya | |
|
| THX, musisz wyłączyć wszelkie zabezpieczenia.ovi suite tez.nokia software updater tez.wtedy instaluj i nie zmieniaj ścieżki docelowej _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
[Nokia] N97 vs N97 miniWybór... |