| Temat Zamknięty przez: DSV |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BaniaIphone | |
|
| Witam mam Nokia N97mini włącznik zepsuty jak inaczej włączyć tel jest jakiś program to po potrafi jak wgram soft Phoenix na samym końcu tel się włączać ale za każdym razem będę wgrywał soft bez sensu a jestem za granica za 3 miechy będę w Polsce żeby zanieś do serwisu bo tu nie znalazłem gdzie by mi to naprawili , Jest jakiś program lub sposób żeby włączać ten tel jakimś programem lub na klawiaturze. pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| rozkręć tel oderwij a jak masz lutownice pomału wylutuj włącznik. I zrób zworke jakiś drucik i połącz styki z pod przycisku telefon będzie się sam włączał po włożeniu baterii;) _________________ |
||
| BaniaIphone | |
|
| nie chce się bawić w rozbieranie żeby coś nie [CENZURA] bo tego nigdy nie robiłem Zakaz używania wulgaryzmów na forum. Tym czynem wykorzystałeś limit ostrzeżeń słownych // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Inaczej się nie da. _________________ |
||
| BaniaIphone | |
|
| a nie ma jakiegoś programu co by miał w opiciach restart tel włączenie. | ||
| patrikos23 | |
|
| Możesz spróbować EQRestart, ale on służy do restartu telefonu. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Niestety jest do wyłączania i restartu a do włączania nie ma _________________ |
||
| longeret | |
|
Rozbierz telefon i sprawdź co mogło się z włącznikiem stać... to nic nie kosztuje, a po rozebraniu może okazać się błahostką, chociaż nie musi _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N97 mini] Wykrzyknik przy piosenkach |
Pytania i Problemy z telefonami | pawel4322 | |
[N97 Mini] Wiesza się przy odblokowywaniu |
Pytania i Problemy z telefonami | patryksrem | |
[N97 mini] Błąd systemu przy usuwaniu tapet |
Pytania i Problemy z telefonami | Dinek@mchw | |
[N97 mini] Nie mogę usunąć motywu z telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | maciekqm | |
[n97 mini] Nie mogę nic usunąć z telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | poldox | |
[n97 mini] Zmiana tapety po zmianie orientacji telefonu |