Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
infidel [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 23 Gru 2011 05:23 [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam ,

mam kilka problemow z moim telefonem

1. Filmiki na yt mi nie dzialaja i wyskakuje mi abym sciagnol Flash ... Wiec i tak zrobilem i to kilka wersji z roznych stronek i za kazdym razem wyskakuje mi jak chcem zainstalowac ze " format nieobslugiwany " jak to rozwiazac ?
2. Chcialbym zrobic reset telefonu za pomoca kodu *#7370# ale telefon byl kupywany w Angli i musialem jezyk Polski wgrywac i boje sie ze jak zrobie ten reset to strace Polskie menu , czy nie strace ?
3. gdy klawiatura jest odblokowana to slychac cichy pisk z ekranika , to przez jakas aplikacje moze tak byc ? Czy nalezy telefon do serwisu zaniesc ?

Pomozcie kod emotikony: :(

W tytule nie używamy słowa problem zgodnie z regulaminem - z którym wypadałoby się zapoznać... // Jackson
Jack [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 23 Gru 2011 08:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
1. Na forum jest adobe flash player w dziale z aplikacjami s60v5. Te filmy możesz otwierać za pomocą zbudowanej przeglądarki.
2. Nie stracisz pl języka

infidel [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 23 Gru 2011 09:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Gdy chcialem zrobic resa za pomoca kodu wyskoczylo mi ze mam podac kod blokady , a ja nie mam zielonego pojecia jaki to kod kod emotikony: :( da sie to jakos obejsc ??
Laki1231 [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 23 Gru 2011 09:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
1. Na tym tel nie ma tego flash co na PC, a, że nie działa to wina tel więc patrz punkt dwa.
2. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm
3. Ten pisk miałem przy innych modelach do dziś działają nie wiem co to jest.

macio106 [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 23 Gru 2011 01:16   Postaw piwo autorowi tego posta

3.Ten pisk tez mam nic nie poradzisz,poprostu tak jest.

infidel [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 23 Gru 2011 11:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzieki wielkie kod emotikony: :) a da rade obejsc jakos ten kod blokady gdy chcem zrobic resa kodem ?
Casaya [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 24 Gru 2011 12:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
infidel, widocznie sie nie da

infidel [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 24 Gru 2011 12:27   Postaw piwo autorowi tego posta

szkoda kod emotikony: :( ale mimo te wielkie dzieki za pomoc kod emotikony: :)
Laki1231 [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 24 Gru 2011 11:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Jeśli nie znasz kodu wgraj softa programem JAF z zaznaczeniem factory set, wykona się wtedy FULL RESET (wyższe niż hard reset) i kod będzie oryginalny. Lub hard reset na wyłączonym tel, czasem też resetuje.

infidel [N97 Mini] YouTube, polski język oraz klawiatura Napisany: 24 Gru 2011 07:35   Postaw piwo autorowi tego posta

wielkie dzieki za pomoc panowie.
wszystkie problemy rozwiazane wiec temat mozna zamknoc.

Wesolych Swiat kod emotikony: :)

Zamykam // Jackson