| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| infidel | |
|
| Witam , mam kilka problemow z moim telefonem 1. Filmiki na yt mi nie dzialaja i wyskakuje mi abym sciagnol Flash ... Wiec i tak zrobilem i to kilka wersji z roznych stronek i za kazdym razem wyskakuje mi jak chcem zainstalowac ze " format nieobslugiwany " jak to rozwiazac ? 2. Chcialbym zrobic reset telefonu za pomoca kodu *#7370# ale telefon byl kupywany w Angli i musialem jezyk Polski wgrywac i boje sie ze jak zrobie ten reset to strace Polskie menu , czy nie strace ? 3. gdy klawiatura jest odblokowana to slychac cichy pisk z ekranika , to przez jakas aplikacje moze tak byc ? Czy nalezy telefon do serwisu zaniesc ? Pomozcie W tytule nie używamy słowa problem zgodnie z regulaminem - z którym wypadałoby się zapoznać... // Jackson |
||
| Jack | |
|
| 1. Na forum jest adobe flash player w dziale z aplikacjami s60v5. Te filmy możesz otwierać za pomocą zbudowanej przeglądarki. 2. Nie stracisz pl języka _________________ |
||
| infidel | |
|
Gdy chcialem zrobic resa za pomoca kodu wyskoczylo mi ze mam podac kod blokady , a ja nie mam zielonego pojecia jaki to kod da sie to jakos obejsc ?? |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Na tym tel nie ma tego flash co na PC, a, że nie działa to wina tel więc patrz punkt dwa. 2. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm 3. Ten pisk miałem przy innych modelach do dziś działają nie wiem co to jest. _________________ |
||
| macio106 | |
|
| 3.Ten pisk tez mam nic nie poradzisz,poprostu tak jest. _________________ |
||
| infidel | |
|
Dzieki wielkie a da rade obejsc jakos ten kod blokady gdy chcem zrobic resa kodem ? |
||
| Casaya | |
|
| infidel, widocznie sie nie da _________________ |
||
| infidel | |
|
szkoda ale mimo te wielkie dzieki za pomoc |
||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli nie znasz kodu wgraj softa programem JAF z zaznaczeniem factory set, wykona się wtedy FULL RESET (wyższe niż hard reset) i kod będzie oryginalny. Lub hard reset na wyłączonym tel, czasem też resetuje. _________________ |
||
| infidel | |
|
| wielkie dzieki za pomoc panowie. wszystkie problemy rozwiazane wiec temat mozna zamknoc. Wesolych Swiat Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[x6]Jak dodać język polski oraz polskie t9 do softu ? |
Pytania i Problemy z telefonami | gaweleek | |
[N97] Jak dograć język Polski ? |
Pytania i Problemy z telefonami | the_gazda | |
[N8] Język polski w Belle |
Pytania i Problemy z telefonami | zbychopata | |