| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Kujakov | |
|
| Witam ! Otóż zdecydowałem się zmienić baterię w mojej Nokii N97 Mini, i nie jestem do końca pewien, która brać. (Obecnie mam BL-4D 3.7v 1500mAh) Szukając na allegro zauwazylem dwie... Tą : <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>Oryginalna 1200 MAh Oraz tą: <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> 1500 MAh, ale wygląd inny. Prosiłbym o radę, którą wybrać, pod względem pojemnosci i funkcjonalnosci, lub ewentualnie, o podanie linku do jakiejś innej. Z góry dziękuję. Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzia³u. // radziubaker Linki zewnêtrzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Brałbym pierwszą bo oryginał im moim zdaniem lepsza. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Ja tez mysle ze pierwsza.ma znak wodny,zgodnosc z oryginalem.. _________________ |
||
| Kujakov | |
|
Okej, dziękuję za pomoc pozdrawiam |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[N97 mini] Pytanie odnośnie baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | Kujakov | |
[N97 Mini]Dobór ładowarki do nowej baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | aro777 | |
[N97 mini] Zmiana obudowy |
Pytania i Problemy z telefonami | s7f | |
[N97 mini] Zmiana mapowania klawiszy |
Pytania i Problemy z telefonami | david911 | |
[n97 mini] Zmiana tapety po zmianie orientacji telefonu |
Szukam | Lindacento | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |