| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| david911 | |
|
| Witajcie Mam Nokię N97 mini kupioną poprzez Allegro. Telefon pochodzi z zagranicy (nie wiem z jakiego dokładnie kraju), ale ma wgrany polski soft. Niestety znaki specjalne nie pokrywają się z tymi na klawiaturze qwerty. Czy da się jakoś przenieść z zagranicznego (angielskiego?) softu mapę klawiszy do Polskiego? Pozdrawiam |
||
| Laki1231 | |
|
| a na klawiaturze masz qwerty czy azerty _________________ |
||
| david911 | |
|
| Qwerty - jedynie problem jest z klawiszami specjalnymi | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem jak było już w n97 ale do znaku specjalnego jakiś klawisz przed się chyba klikało do ś pierw kreskę taką na qwerty i dopiero s. Spolszczyli softa czy wgrali całego polskiego bo to ważne. _________________ |
||
| david911 | |
|
| Znaki specjalne - mam na myśli znaki typu !@#$%^ (itd). Soft jest raczej w całości polski (nie ma żadnego brandingu) - stąd mój pomysł wgrania samego mapowania klawiszy ze starego softu. Ten sam efekt uzyskał bym wymieniając klawiaturę, ale nie mam ochoty rozbierać telefonu. | ||
| Laki1231 | |
|
| No tak ale żeby @ to musisz shift wcisnąć robisz tak? I pogrzeb w ustawieniach tam były dotyczące qwerty i nie musiałbys z softem się bawić a klawiatura jest taka sama Jak i w polsce raczej. Tak samo Jak przy komputerze. Jeśli masz układ qwerty to te znaki mają działać mogłyby nie działać gdyby był układ azerty. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[N97 mini] Zmiana obudowy |
Pytania i Problemy z telefonami | s7f | |
[N97 Mini] Zmiana baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | Kujakov | |
[n97 mini] Zmiana tapety po zmianie orientacji telefonu |
Szukam | Lindacento | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
[Nokia] N97 vs N97 miniWybór... |