Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
s7f [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 04:55 [N97 mini] Zmiana obudowy   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam

chcialam o cos zapytac. Mam obecnie nokie n97mini (brazowa). chcialabym zmienic jej obudowe na biala. Czy dam rade sama to zrobic? Co mi do tego bedzie potrzebne procz obudowy? Albo ile w serwisach za taka usluge sie placi?

pozdr:)

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Prosze o wiecej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematow // Jackson
Casaya [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 04:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
s7f, nie zabieraj sie za to,cieżko....

Ja bym sie podjął bo juz robiłem inne telefony>
ale sorki ze powiem prawde....amator niech lepiej odda do komisu.Zapłacisz 30zł za wymiane i bedziesz miał sprawny telefon.
Ty możesz to zrobic dobrze,ale jeden twoj zły ruch,tasiemka przerwana i bedziesz klnął że nie oddałeś do komisu.
Laki1231 [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 05:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
radziubaker, miała.

s7f, jak chcesz wymieniać korpus idź do komisu, samemu nie polecam ciężko zdjąć dotyk.

Casaya [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 05:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
s7f, tutaj masz tylko opis jak rozebrac n97,ciezko jest,
na n97mini nie znalazłem

Pobieranie / Download:

i przepraszam za zmiane Twojej płci... kod emotikony: :P

s7f [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:00   Postaw piwo autorowi tego posta
Nic sie nie dzieje kod emotikony: :) dzieki bardzo. Tylko jest jeszcze jeden problem. W zestawach nie ma tego slidera... Czyli chyba musze go osobno dokupicl;/ Chodzi o to ze jak sie otwiera telefon od spodu jest czarny;/
Laki1231 [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Hm możesz podać fotke? Ale slider to osobny wydatek.

s7f [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:06   Postaw piwo autorowi tego posta
nie bardzo moge to znalezc a nie mam jak zdjecia zrobic w tej chwili. jak odsuniemy ekran pos spodem kolor mam czarny a w bialej jest bialy.
Laki1231 [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:07   Postaw piwo autorowi tego posta

To trzeba osobno;/ kupić wiem o co chodzi, ale keidyś był takie zestawy

s7f [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:09   Postaw piwo autorowi tego posta
a teraz znalalam tylko do n97 a do mini nie mmoge znalesc:(
Laki1231 [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobieranie / Download:

A to?

EDIT:
Nie lepiej ten sprzedać i kupić biały:)?

s7f [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:14   Postaw piwo autorowi tego posta
nie mam pojecia a z drugiej strony to duza kwota, moze zostane przy tym czarnym sliderze. Nie bedzie go widac kod emotikony: :P
Laki1231 [N97 mini] Zmiana obudowy Napisany: 06 Sie 2011 06:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie lepiej kupić nowy tel i ten sprzedać;p będzie biały wtedy niż grzebać ;p pozatym nie polecam tej noki