| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| s7f | |
|
| Witam chcialam o cos zapytac. Mam obecnie nokie n97mini (brazowa). chcialabym zmienic jej obudowe na biala. Czy dam rade sama to zrobic? Co mi do tego bedzie potrzebne procz obudowy? Albo ile w serwisach za taka usluge sie placi? pozdr:) Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Prosze o wiecej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematow // Jackson |
||
| Casaya | |
|
| s7f, nie zabieraj sie za to,cieżko.... Ja bym sie podjął bo juz robiłem inne telefony> ale sorki ze powiem prawde....amator niech lepiej odda do komisu.Zapłacisz 30zł za wymiane i bedziesz miał sprawny telefon. Ty możesz to zrobic dobrze,ale jeden twoj zły ruch,tasiemka przerwana i bedziesz klnął że nie oddałeś do komisu. |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, miała. s7f, jak chcesz wymieniać korpus idź do komisu, samemu nie polecam ciężko zdjąć dotyk. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| s7f, tutaj masz tylko opis jak rozebrac n97,ciezko jest, na n97mini nie znalazłem Pobieranie / Download:
i przepraszam za zmiane Twojej płci... _________________ |
||
| s7f | |
|
Nic sie nie dzieje dzieki bardzo. Tylko jest jeszcze jeden problem. W zestawach nie ma tego slidera... Czyli chyba musze go osobno dokupicl;/ Chodzi o to ze jak sie otwiera telefon od spodu jest czarny;/ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hm możesz podać fotke? Ale slider to osobny wydatek. _________________ |
||
| s7f | |
|
| nie bardzo moge to znalezc a nie mam jak zdjecia zrobic w tej chwili. jak odsuniemy ekran pos spodem kolor mam czarny a w bialej jest bialy. | ||
| Laki1231 | |
|
| To trzeba osobno;/ kupić wiem o co chodzi, ale keidyś był takie zestawy _________________ |
||
| s7f | |
|
| a teraz znalalam tylko do n97 a do mini nie mmoge znalesc:( | ||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
A to? EDIT: Nie lepiej ten sprzedać i kupić biały:)? _________________ |
||
| s7f | |
|
nie mam pojecia a z drugiej strony to duza kwota, moze zostane przy tym czarnym sliderze. Nie bedzie go widac |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie lepiej kupić nowy tel i ten sprzedać;p będzie biały wtedy niż grzebać ;p pozatym nie polecam tej noki _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[N97 Mini] Zmiana baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | Kujakov | |
[N97 mini] Zmiana mapowania klawiszy |
Pytania i Problemy z telefonami | david911 | |
[n97 mini] Zmiana tapety po zmianie orientacji telefonu |
Szukam | Lindacento | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
[Nokia] N97 vs N97 miniWybór... |