| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kwiatekmaciej | |
|
Witam przeczytałem cały poradnik do złamania symbiana i mam mały problem. Mój kod tel to 0586308 i soft aktualnie wgrany według tel to 22.0.110 skąd mam pobrać softa jeżeli w programie Navifirm nie mam tego kodu. Proszę o pomoc nokie mam niecałe 24h RM-505 Z góry dziękuje |
||
| Jack | |
|
| Najpierw musisz zmienić product code na taki jaki masz pod baterią. _________________ |
||
| kwiatekmaciej | |
|
| ten pc co napisalem jest z pod bateri phoenix sciagnol mi softa pod ten klucz ale w starszej wersji i nie wiem skad sciagnac to co pisalem Hmm pc z naklejki jest 0586308 ale w programie sa 2 product code product code 0586308 Bastic product code 0570816 To będzie dało się złamać system tej noki ?? |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
[X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi |
Pytania i Problemy z telefonami | ZnamCie | |
[5530] Nie znajduje mi aktualizacji? |
Pytania i Problemy z telefonami | marcineczek2109 | |
[5800] Telefon nie znajduje wszystkich mp3 |
Pytania i Problemy z telefonami | seti14 | |
Instalator nie znajduje wymaganego sprzętu dla sterownikówKarta graficzna nvidia gt 330m |
Pogaduszki | Raven1911 | |
[SE SATIO] nie mozna cofnąć softu R2AK006cofanie SEUSem nic nie daje soft zostaje |
Pytania i Problemy z telefonami | niuton | |
[5230] Komputer nie może dokończyć instalacji softu |
Pytania i Problemy z telefonami | Galardo | |