| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Franek Dolas | |
|
| Kupiłem w komisie używaną Nokię N97. Problem polega na tym, że Wifi praktycznie nie daje znaku życia. Telefon jest 100% oryginalny (płyta główna również). Próbowałem się połączyć zarówno w Wifi publicznym (moja uczelnia) jak i ukrytym (knajpa) i gdy włączam wyszukiwanie od raz pojawia się komunikat- Nie znaleziono sieci WLAN. 1.Czy telefon da się naprawić np. wkładając nowy moduł wifi? Ile taka naprawa może kosztować? Czy istnieją inne możliwości zmontowania wifi w N97? Słyszałem o karcie SD z wifi, ale to tylko na Windows Mobile. 2. W komisie dali mi jako dowód zakupu tylko fakturę elektroniczną (tak mi przynajmniej powiedzieli), a na niej nie ma żadnego podpisu czy pieczątki (choć się o to upominałem- ale stwierdzili, że to niepotrzebne, bo to faktura elektroniczna). Dzięki i pozdrawiam. |
||
| Laki1231 | |
|
| Na początek wgraj najnowsze oprogramowanie: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Pomijasz podmiane pliku. _________________ |
||
| Franek Dolas | |
|
| Zapomniałem dodać, że ja już przeinstalowywałem system... | ||
| Laki1231 | |
|
| Franek Dolas, ja słyszałem o wymianie pamięci RAM czy CPU albo bluetooth ale skoro bluetooth się da to wi-fi pewnie tez. Kwoty nie znam. _________________ |
||
| Franek Dolas | |
|
Dzięki. Zawsze to nadzieja jakaś. |
||
| Meler | |
|
| Kwota wymiany będzie oscylowała w granicach co najmniej 100 -200 zł. Plus kupno modułu wi-fi więc raczej się nie opłaca. Także nie każdy spec nie tego podejmie | ||
| Laki1231 | |
|
| arekmelerski, po ch** odkopujesz tematy? Bo inaczej już się nie da powiedzieć. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Laki czepiasz się. Jeszcze 1 głupi post z twojej strony skończy warnem. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N97 mini] WiFi nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | bartuskaziu | |
[E51] WIFi nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | dionik | |
[N 500] Wifi na laptopie działa a na telefonie nie chce |
Pytania i Problemy z telefonami | Dariushinio | |
[N97] Dotyk nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | aerox96 | |
[N97 mini] Nie wykrywa wifi |