Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
Partyboy [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:12 [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia"   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam.
Problem mam, 'przypadkiem' usunąłem aplikację "Zdjęcia" i nie działa mi ich przeglądanie. Jedynie poprzez otwieranie w 'menadżerze plików'. Chciałbym uniknąć formatowania telefonu. Jest ktoś w stanie pomóc?:)
Pozdrawiam ;>

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker
patrikos23 [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Wgraj aplikację alternatywną. Polecam tą http://symbiane.pl/resco-...13084.htm#64121

Sam z niej korzystam zastępując wbudowaną przeglądarkę zdjęć.

Partyboy [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:22   Postaw piwo autorowi tego posta
Już sprawdzam kod emotikony: ;) Szybsza jest od oryginalnej?
Casaya [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Partyboy,

wydaje mi sie ze format nieunikniony.

jeszcze jest taka aplikacja do przeglądania zdjec

http://symbiane.pl/resco-...ser&start=0

http://symbiane.pl/resco-photo-viewer-vt4074.htm

Autor postu otrzymał pochwałę.
patrikos23 [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:24   Postaw piwo autorowi tego posta

radziu te aplikację to dokładnie to samo co ja podałem kod emotikony: ;)

Zdecydowanie- w opcjach możesz ustawić żeby była domyślną przegladarką.

Casaya [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:27   Postaw piwo autorowi tego posta

patrikos23, bo ja wczesniej chcialem wysłac posta,tylko zwlekałem z wysłaniem i niestety ubiegłeś mnie.ale to ja otworzyłem pierwszy temat,poprawiłem go a ty mnie ubiegłeś.

Partyboy [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:28   Postaw piwo autorowi tego posta
Jak ja to kocham kod emotikony: :D

Opis:
  • nie można zainstalować zabezpieczonej aplikacji odebranej od niezaufanego dostawcy

Da radę bez zmiany oprogramowania? Szkoda mi gwarancji jeszcze ;f

radziubaker napisał/a:
  • patrikos23, bo ja wczesniej chcialem wysłac posta,tylko zwlekałem z wysłaniem i niestety ubiegłeś mnie.ale to ja otworzyłem pierwszy temat,poprawiłem go a ty mnie ubiegłeś.

Ikona 'zdjęcia' nie zniknęła kod emotikony: :D Jest, ale po wejściu w nią nie mogę nic dalej kliknąć kod emotikony: :P
Casaya [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:29   Postaw piwo autorowi tego posta

wejdz w manager aplikacji,ustawienia aplikacji, i zaznacz instaluj wszystko

Partyboy [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:31   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam. Sprawdzanie certyfikatów online też wyłączone kod emotikony: ;)
Ale nie pomaga ;f
Casaya [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:31   Postaw piwo autorowi tego posta

złam system

patrikos23 [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Spróbuj starsza wersję aplikacji

Autor postu otrzymał pochwałę.
Partyboy [N97] niedziałająca aplikacja "zdjęcia" Napisany: 05 Lip 2011 09:43   Postaw piwo autorowi tego posta
Podpisałem jeszcze raz i działa. A oryginalną wrzucę kiedyś poprzez formata kod emotikony: ;) Temat do zamknięcia, dzięki za pomoc kod emotikony: ;)
1 2 »