Temat Zamknięty przez: Szymuś
Autor Wiadomość
goku5052 N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 08:06 N97 Nowy soft problem   Postaw piwo autorowi tego posta
witam kupilem nokie w niemcze mialem soft v11.0.021 bez polskiego jezyka w tel. wiec postanowilem wgrac sobie nowy soft z pl menu tzn wgralem v 21.0.045 niestety telefon niedziala jak ma o klawiatuze nie mowie bo wiedzialem ze sie zmieni uklad.Ale wchodzac w ustawienia - lacznosc- sieci doelowe komurka nie odpowiada nie moge nic zrobic ustawic lacza ani nic.Prubowałem wgrac stary soft ale nie dalem rady czy ktos moze mi pomuc
Raziell N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 09:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Pytanie 1
Czy zmieniałeś PRODUCT CODE bo jak nie to nie powinieneś mieć pl.
Pytanie 2
Czy chcesz mieć złamany soft czy nie?
Pytanie 3
Czy restartowałeś telefon *#7780# lub *#7370#

Mogę Ci pomóc.

goku5052 N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:05   Postaw piwo autorowi tego posta
tak zmienialem product code bo na muj nie bylo update na nowy soft
chce miec inny soft ale zeby dzialal jak nalezy
nie nierobilem takich resetow nawed ich nie znam kod emotikony: :P
goku5052 N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta
i zapomnialem dodac ze muj tel korzysta non stop z sieci 3g tzn siedzi non stop w necie z komurki i nie moge zmienic tej obcji
Raziell N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:09   Postaw piwo autorowi tego posta

To strzel mu pierwszy kod, jak nie pomoże to napiszę ci dokładnie co musisz zrobić - tylko napisz czy chcesz mieć haka na sofcie.
Ps. Pamiętaj że po kodzie masz telefon czyściutki jak z fabryki. Napisz na jaki PC zmieniłeś
chucky N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:11   Postaw piwo autorowi tego posta

goku5052, nie flooduj, edytuj posty
zrób hard format powinno pomóc
Caps shift (Shift)
Space bar (Spacja)
Delete button (Przycisk kasowania)
On button (Przycisk włączania)

goku5052 N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:14   Postaw piwo autorowi tego posta
wbilem ten kod i zrobily sie ustawienia fabryczne taka opcja jest w ustawieniach ale kod tez nie pomugł dalej wisze w ustawieniach sieci dostepu punkt dostepu.hak moze byc jak byc co mam helloOX2
Raziell N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie da rady zrobić normalnie haka na ten soft lol, helloOX2 nie da rady. Napisz jaki PC wklepałeś? Powinieneś wklepać ten 0576368.
goku5052 N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:25   Postaw piwo autorowi tego posta
ja nie spamuje po prostu potrzebuje pomocy jak się robi ten reset leo20 wszystkie na raz czy po kolei?

edit://
mam dokladnie ten sam kod Raziell 0576368
Raziell N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Wszystkie na raz ale to jest to samo co kodem!!! Dobra przygotuję tutka i go tu wkleję daj mi 10 minut. Jeszcze jedno pytanie czy posiadasz Phoenixa bo nim musisz wgrać soft inaczej nie będziesz miał haka?
goku5052 N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:37   Postaw piwo autorowi tego posta
niestey niemam phoenixa.Raziell czemu mowisz ze helloo nie dziala ja go mam na komurce dostalem od goscia razem z certyfikatem i moge instalowac wszyskie aplikacje czy poprostu cos mi sie myli ?
Raziell N97 Nowy soft problem Napisany: 28 Lut 2010 10:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Mogłeś na poprzednim sofcie chyba że coś się zmieniło czy na telefonie masz zainstalowanego Rompachera a w nim pache bo jeśli nie no to nie masz haka. Fakt że ja swoją N97 łamałem jakiś czas temu. Oczywiście piszę o sofcie 21.0.0.45.
1 2 »