| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ziomck | |
|
| witam.mam problem tego typu ze kiedy zalaczam gre transformers hd czy cos w tym stylu to wyskakuje mi komunikat "out of T-pages.please increase the number of pages (using [gx] numtpages or [gx] NumTPagesNoMipMap - currently 16 and 0 respectively. nie bardzo wiem o cb wiec prosze o pomoc..moj telefon to n97 rm 505,najnowsze oprogramowanie. Nazwa poprawiona. Przeczytaj regulamin działu // Jackson |
||
| Harmattan | |
|
| Na N97 chcesz odpalać gry w HD ? No raczej nie. Telefon nie posiada akceleratora grafiki 3D, więc nic dzwinego że taki komunikat otrzymujesz. HD na n97 są raczej niemożliwe. _________________ |
||
| ziomck | |
|
| to dziwne bo kiedy przegladam wiekszosc gier to pisze ze n97 je obsluguje..chodzi o to ze niektore gry scina..jest na to jakis sposob? | ||
| Casaya | |
|
| ziomck, nie ma sposobu.system masz jaki masz. i tyle.zmien telefon na andka. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| radziubaker, zmienienie telefonu na andka to żadna rada. ziomck, bo N97 uruchomi niektóre gry HD, ale nie ma tego akceleratora który sprawia, że gry się nie tną. Jest to funkcja wbudowana w telefon i nie można jej wgrać w żaden sposób. _________________ |
||
| ziomck | |
|
| aha thx.a mam jeszcze pytanie co do wgrywania softu. korzystam z phoenixa i chce wgrac ten soft {reklama} jednak kiedy zamieniam pliki RM505_507_22.0.110_uda_1_001.uda i RM-505_22.0.110_prd.rofs2 w folderze RM-505 i klikam w phoenixie firmware update wyskakuje mi blad : "getting files from DP2.0 Flashing files listing retrieving failed:0x84210021(-2078212063) - Firmware: CRC checksum of file 'c/program files/nokia/phoenix/products/rm-505/rm-505_22.0.110_prd.rofs2.V38' does not match with the checksum in data-package" pomoze ktos? 2.5 Na forum obowiązuje zakaz reklamowania polskich stron w linkach i haśle pliku, dopuszczalne są tylko te strony które zaakceptuje admin.Dostajesz upomnienie slowne// radziubaker |
||
| Shagan | |
|
Chciałbym ponowić pytanie kolegi wyżej |
||
| Harmattan | |
|
| To załóż odpowiedni temat. Tutaj było pytanie o gry HD na N97. Zresztą powinno się pisac w temacie z phoenixem jesli się nie myle _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
ON-Live dziwny komunikat |
Pogaduszki | Laki1231 | |
[C5] Komunikat połaczenia z internetem |
Pytania i Problemy z telefonami | babka120 | |
[c6] Pół ekranu w grach |
Pytania i Problemy z telefonami | m_sobczak | |
[C6] Zmiana rozdzielczości w grach |
Pytania i Problemy z telefonami | Nokia c6 | |