| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dtx7 | |
|
| Telefon dzialal normalnie ale pewnego razu po wyjeciu bateri i po ponownym wlozeniu telefon nie chce sie wlaczyc.Bateria jest ok bo sprawdzalem w innym telefonie.Po podlaczeniu do komputera i ladowarki telefon nie reaguje.Chcialem zmienic oprogramowanie przez death phone i tez nie reaguje. | ||
| Jack | |
|
| Najpierw spróbuj hard formatu _________________ |
||
| dtx7 | |
|
| Mozesz mi napisac jak zrobic ten hard format? | ||
| patrikos23 | |
|
| Zajrzyj tu http://symbiane.pl/hard-reset-w-5800-vt11440.htm _________________ |
||
| dtx7 | |
|
| Tylko , ze moj telefon wgl nie chce sie wlaczyc i nie reaguje ani wibracją ani zadnym dzwiekiem na nacisniecie przycisku "power". | ||
| Jack | |
|
| A próbowałeś wogóle wcisnąć tą kombinację? Jeśli na nic nie reaguje to pozostał serwis _________________ |
||
| dtx7 | |
|
| Wciskalem kombinacje ale nic nie daje. | ||
| bartek50003 | |
|
| Pewnie firmware uszkodziłeś, więc moim zdaniem jedynie pozostaje dead flashing fona. Poszukaj w poradnikach. [ Komentarz dodany przez: Jackson: 07 Sty 2011 06:04 ] dtx7 napisał/a:
_________________ |
||
| dtx7 | |
|
| Probuje jeszcze dzisiaj wgrac oprogramowanie tak jak jest to opisane w tym poradniku http://symbiane.pl/flasho...ite-vt17212.htm poniewaz mam druga dzialajaca Nokie n97 , ale gdy na samym poczatku podlaczam telefon to zamiast zielonego paska wyskakuje mi czerowny i taki blad Nie koduj linków do forum // Jackson |
||
| darekh | |
|
| Witam ! mam pytanie do tego zdjecia powyzej, takie samo pokazuje sie u mnie i nie moge sobie z tym w zaden sposob poradzic, czy ktos moglby mi pomoc, co doradzic ? dzieki | ||
| Laki1231 | |
|
| darekh, zrób to jafem lub phoenixem lub sfi flasher korzystając z moich poradników pomijasz pkt z podmianą pliku hakującego. Phoenix to to samo co ten nokia care tylko bardziej dopracowany _________________ |
||
| darekh | |
|
| chyba tez bardziej skaplikowany, nigdy tego nie robilem | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Nokia Care SuiteSłuży do wgrywania softa |
Programy PC | Laki1231 | |
Mocne strony telefonu Nokia N97 - Będzie PR 3.0 |
Newsy | Laki1231 | |
[N97] Jak wyczyścić pamięć telefonu |