Autor Wiadomość
dtx7 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 03:24 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite   Postaw piwo autorowi tego posta

Telefon dzialal normalnie ale pewnego razu po wyjeciu bateri i po ponownym wlozeniu telefon nie chce sie wlaczyc.Bateria jest ok bo sprawdzalem w innym telefonie.Po podlaczeniu do komputera i ladowarki telefon nie reaguje.Chcialem zmienic oprogramowanie przez death phone i tez nie reaguje.
Jack [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 03:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Najpierw spróbuj hard formatu

dtx7 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 03:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Mozesz mi napisac jak zrobic ten hard format?
patrikos23 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 03:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Zajrzyj tu http://symbiane.pl/hard-reset-w-5800-vt11440.htm

dtx7 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 03:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Tylko , ze moj telefon wgl nie chce sie wlaczyc i nie reaguje ani wibracją ani zadnym dzwiekiem na nacisniecie przycisku "power".
Jack [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 03:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
A próbowałeś wogóle wcisnąć tą kombinację? Jeśli na nic nie reaguje to pozostał serwis

dtx7 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 03:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Wciskalem kombinacje ale nic nie daje.
bartek50003 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 07 Sty 2011 05:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Pewnie firmware uszkodziłeś, więc moim zdaniem jedynie pozostaje dead flashing fona. Poszukaj w poradnikach.

[ Komentarz dodany przez: Jackson: 07 Sty 2011 06:04 ]
dtx7 napisał/a:
  • Chcialem zmienic oprogramowanie przez death phone i tez nie reaguje.

dtx7 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 08 Sty 2011 03:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Probuje jeszcze dzisiaj wgrac oprogramowanie tak jak jest to opisane w tym poradniku
http://symbiane.pl/flasho...ite-vt17212.htm poniewaz mam druga dzialajaca Nokie n97 , ale gdy na samym poczatku podlaczam telefon to zamiast zielonego paska wyskakuje mi czerowny i taki blad

Nie koduj linków do forum // Jackson
darekh [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 26 Sty 2012 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam ! mam pytanie do tego zdjecia powyzej, takie samo pokazuje sie u mnie i nie moge sobie z tym w zaden sposob poradzic, czy ktos moglby mi pomoc, co doradzic ? dzieki
Laki1231 [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 26 Sty 2012 09:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
darekh, zrób to jafem lub phoenixem lub sfi flasher korzystając z moich poradników pomijasz pkt z podmianą pliku hakującego.

Phoenix to to samo co ten nokia care tylko bardziej dopracowany

darekh [N97] Postawienie telefonu za pomoca Nokia Care Suite Napisany: 26 Sty 2012 09:21   Postaw piwo autorowi tego posta
chyba tez bardziej skaplikowany, nigdy tego nie robilem
1 2 »