| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Zioomek | |
|
| Witam, mam oto taki problem ze od jakiegos czasu przestala mi sie podswietlac klawiatura qwerty i z tego co patrzylem w dzien wyswietlacz nie przygasa wiec chyba czujnik swiatla sie zepsul, wiecie moze gdzie i za ile takiego dostane? | ||
| Harmattan | |
|
| Hm.. Ja bym oddał do serwisu, chociaż może inni mają lepszy pomysł. A tak przy okazji, masz bardzo "niebezpieczny" nick ._________________ |
||
| Casaya | |
|
| Zioomek, wylkuczmy najpier soft.Nie wszystko to wady mechaniczne.Zrób hard reset *#7370# ps;wczoraj miałem taka sytuacje...W nokii n8 nie działała wibracja.Myślałem ze poprostu ten mały silniczek od wibracjii padł.wszystkie ustawienia były poprawne.A jednak zrobiłem hard reset i wibracja wróciła. Jka chcesz nieś do naprawy>ja bym spróbowła HR TYlko zrób kopie zapasową kontaktów i wszystkiego co masz w pamieci telefonu.Bo stracisz. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Wszystko uszkodzenia mechaniczne, czujnik chyba był na taśmie to na allegro, klawiatura może gaśnie bo taśma łącząca z LCD jest już wytarta chociaż pewności nie mam. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, bardzo mozliwe.Ja z tą wibracja tez myslalem ze mechanicznie ale sie udało. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ale w N97 wszystko możliwe więc można podjąć próbę wgrania najnowszego softa. _________________ |
||
| Baton | |
|
| najlepiej zrób tak: po 1 hard reset po 2 zmiana softu jeśli to nic nie da to jedyne wyjście to oddanie do serwisu _________________ |
||
| Zioomek | |
|
| no harda wlasnie zrobilem i z tego co widze nic nie daje, soft mam najnowszy z nokia update wiec zostaje czujnik a najwiekszym problemem w tym jest to ze nie moge go znalezc na allegro bo wymienil bym sobie go sam niz placic 30 zl za wymiane takiej blachostki | ||
| Casaya | |
|
| Zioomek, jak przyjade do domubz pracy to pomoge ci szukac.przypomnij mi tylko _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Bo tak łatwo ie znajdziesz ale są czujnik jest na taśmie razem z aparatem przednim bynajmniej jest tak w 5800XM. _________________ |
||
| Zioomek | |
|
| tasma nowa do tego modelu kosztuje niecale 100 zl ale znalazlem uzywke wraz z obudowa choc i tak wymienilbym sobie bo troszke mam tu rys za nie duza kwote z wysylka 35 zl Pobieranie / Download:
lub kupic cala obudowe z tasma i lcd + folia na wyswietlaczu za 60 zl + wysylka wiec zastanawiam sie w co zainwestowac Pobieranie / Download:
Linki zewnętrzne kodujemy tagiem code.Pamietaj o tym nastepnym razem. Poprawione. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| Zioomek, jesli juz to kup obudowe.na zaś.napewno nie bedziesz żałował. _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N97 mini] Nie odpala i nie ładuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | e-lux | |
[N97] nie działa Wifi. |