| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| racek26 | |
|
| samoczynnie wyskakuje wybierz połączenie wlan n97,po na ciśnięciu anuluj znowu pojawia sie i tak kilka razy,aż skutkuje ale po kilku minutach to samo,jak to usunąc?to wyskakiwanie szukaj połączenia? | ||
| patrikos23 | |
|
| Wyłącz w opcjach odświeżanie wlan. _________________ |
||
| racek26 | |
|
| tylko gdzie w opcjach to jest bo nie moge znależć? | ||
| Jack | |
|
| w ustawieniach łączności > kreator wlan _________________ |
||
| racek26 | |
|
| nie ma w opcjach w n 97 kreator wlan jest sam wlan,ale tej opcij usun odswiezanie wlan nie ma,już szukałem szedzie w ustawieniach! | ||
| drago_o | |
|
| sprawdź czy nie masz czasem jakiegoś programu który próbuję się aktualizować i co chwila wola o połączenie... ja tak miałem z programem od pogody dopóki nie zmieniłem w jego ustawieniach aktualizacji.... _________________ |
||
| racek26 | |
|
| bardzo prawdopodobne,bo wiele programów sciągnołem z neta na tel i póżniej to zaczeło sie dziać i teraz jest wybierz połączenie-szukaj wlan,internet i usługi wap,a gdzie dokładnie moge sprawdzić czy jakiś program aktualizuje się? | ||
| Meler | |
|
| Zobacz jakimś managerem zadań czy jakiś program nie jest uruchomiony w tle [ Komentarz dodany przez: Jackson: 10 Lis 2010 01:42 ] Na przykład jb task man |
||
| racek26 | |
|
| ale gdzie to zobaczyć,już chyba wszystkie możliwe ustawienia przestawiałem i dalej to xxxxxxxx wyskakuje!gdzie i jak to sprawdzić? Zakaz przeklinania na forum |
||
| Meler | |
|
| poprstu instalujesz manager zadań i w nim patrzysz uruchomione procezy/programy. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] Telefon samoczynnie się restartuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | sznoruwa9 | |
[e71] Garmin Mobile samoczynnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | dzulo6 | |
telefon nokia n73 samoczynnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | dommar | |
Nie chcesz telefonu w Play? Wybierz... Office'a 2010 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia przedstawia trzy nowe koncepty telefonów : wybierz jed |
Newsy | Jack | |
Wybierz najlepszy telefon Sony Ericssona i wygraj Xperia arc |
Newsy | Laki1231 | |
Wlan WizardJest to program dodający pasek w tryb. got. o dostępności sieci WLAN |
Aplikacje | ziomek | |
[Nokia 5800 problem wlan] |
Pytania i Problemy z telefonami | cichy024 | |
[C5-03] Usunięcie wyszukiwania wlan na ekranie |
Pytania i Problemy z telefonami | sisej | |
[N500] Brak poprawnego połączenia WLAN |
Pytania i Problemy z telefonami | piomon1 | |