Autor Wiadomość
racek26 [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 09 Lis 2010 07:46 [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan)   Postaw piwo autorowi tego posta
samoczynnie wyskakuje wybierz połączenie wlan n97,po na ciśnięciu anuluj znowu pojawia sie i tak kilka razy,aż skutkuje ale po kilku minutach to samo,jak to usunąc?to wyskakiwanie szukaj połączenia?
patrikos23 [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 09 Lis 2010 07:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Wyłącz w opcjach odświeżanie wlan.

racek26 [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 09 Lis 2010 08:55 wlan   Postaw piwo autorowi tego posta
tylko gdzie w opcjach to jest bo nie moge znależć?
Jack [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 09 Lis 2010 09:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
w ustawieniach łączności > kreator wlan

racek26 [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 09 Lis 2010 09:07   Postaw piwo autorowi tego posta
nie ma w opcjach w n 97 kreator wlan jest sam wlan,ale tej opcij usun odswiezanie wlan nie ma,już szukałem szedzie w ustawieniach!
drago_o [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 09 Lis 2010 10:36   Postaw piwo autorowi tego posta

sprawdź czy nie masz czasem jakiegoś programu który próbuję się aktualizować i co chwila wola o połączenie... ja tak miałem z programem od pogody dopóki nie zmieniłem w jego ustawieniach aktualizacji....

racek26 [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 10 Lis 2010 08:57 wlan   Postaw piwo autorowi tego posta
bardzo prawdopodobne,bo wiele programów sciągnołem z neta na tel i póżniej to zaczeło sie dziać i teraz jest wybierz połączenie-szukaj wlan,internet i usługi wap,a gdzie dokładnie moge sprawdzić czy jakiś program aktualizuje się?
Meler [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 10 Lis 2010 09:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Zobacz jakimś managerem zadań czy jakiś program nie jest uruchomiony w tle

[ Komentarz dodany przez: Jackson: 10 Lis 2010 01:42 ]
Na przykład jb task man
racek26 [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 10 Lis 2010 07:45   Postaw piwo autorowi tego posta
ale gdzie to zobaczyć,już chyba wszystkie możliwe ustawienia przestawiałem i dalej to xxxxxxxx wyskakuje!gdzie i jak to sprawdzić?

Zakaz przeklinania na forum kod emotikony: :!: Kolejny taki przypadek wynagrodzę // Jackson
Meler [n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) Napisany: 10 Lis 2010 07:47   Postaw piwo autorowi tego posta

poprstu instalujesz manager zadań i w nim patrzysz uruchomione procezy/programy.