Autor Wiadomość
Laki1231 Nabór na Support'ów Napisany: 19 Cze 2011 04:07 Nabór na Support'ów   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Administracja symbiane.pl otwiera nabór do rangi SUPPORT.

W związku z brakiem na forum osób znających się nie tylko w dziedzinie symbiana na naszym forum zostaje otwarty nabór do grupy SUPPORT. Zgłoszenia może składać każdy chętny użytkownik który spełnia poniższe wymagania, chce się włączyć w życie forum, jest uprzejmy dla użytkowników i niesie chęć bez interesownej pomocy.

Jesteśmy bardziej zainteresowani użytkownikamy specjalizującymi się nie tylko w jednej dziedzinie SYMBIAN ponieważ forum się rozwija i padają pytania z problemami odnośnie innych platform, ale takie osoby również przyjmiemy do grupy.

Wymagania:

- zna podstwowe pojęcia (HardReset, format, soft, RM, flash, hacked)
- pomagać regularnie w działach szukam oraz pytania i problemy z telefonami
- użytkownik na forum powinien być zarejestrowany 14dni, posaiadać minimum 10postów poza działem HYDE PARK

Zadania supporta to:

- Tematy oraz posty na forum pisane przez użytkownika powinne być estetyczne
- Przestrzega regulaminu forum symbiane.pl
- w miare możliwości i swojej wiedzy pomagać użytkownikom forum regularnie

Osoba chętna otrzyma:

- Dostęp do działu dla Uploader/Support
- Wyróżniający kolor nicka oraz obrazek rangi
- Możliwość awansu na wyższe stanowisko
- Specjalne przywileje, szybka pomoc od administracji
- Satysfakcje, że jest się w naszej ekipie.

Jeśli chcesz się zgłosić napisz w tym temacie swoje zgłoszenie, lub na PW do któregoś z administratorów.

Użytkownicy są przyjmowani do grupy na okres testowy 30 dni, a później oceniani przez administracje.

INFORMACJA: Osoby które utraciły rangę support mogą się ubiegać o jej ponowne otrzymanie u Administratora lub moderatora grupy.

daanielito Nabór na Support'ów Napisany: 17 Lip 2011 03:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na Support'a. Niektórzy pamiętają jak miałem tą rangę na stałe niby, inni później dostawali rangę na okresu próbny. Wiem dlaczego straciłem rangę... Teraz gdy mam pracę, mógłbym tylko wieczorami w miarę możliwości pomagać. Proszę moderatorów i administrację o rozpatrzenie mojej prośby.

patrikos23 Nabór na Support'ów Napisany: 17 Lip 2011 08:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Wykaż się to się zastanowimy. Narazie tej rangi nie dostaniesz.