| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
Administracja symbiane.pl otwiera nabór do rangi UPLOADER, W związku z brakiem Uploaderów na naszym forum. Zgłoszenia może składać każdy chętny użytkownik który spełnia poniższe wymagania, chce się włączyć w życie forum i wyraża chęć wrzucania plików na forum: gier, aplikacji, itp. itd. Wymagania: - na forum powinien być zarejestrowany minimum dwa tygodnie oraz posiadać 5 postów i poprawnych 5 uploadów Zadania uploadera to: - Tematy zakładane na forum powinny być estetyczne - Przestrzega regulaminu działu download - Uploader musi wrzucać pliki na swoje konto w serwisach hostingowych - Uploader musi być systematyczny, wrzucać regularnie pliki. ( przynajmniej około 40-50 na miesiąc )Osoba chętna otrzyma: - Dostęp do działu dla Uploaderów - Wyróżniający kolor nicka oraz obrazek rangi - Możliwość awansu na wyższe stanowisko - Specjalne przywileje, szybka pomoc od administracji - Satysfakcje, że jest się w naszej ekipie. Jeśli chcesz się zgłosić napisz w tym temacie swoje zgłoszenie, lub na PW do któregoś z administratorów. Użytkownicy są przyjmowani do grupy na okres testowy 30 dni, a później oceniani przez administracje. _________________ |
||
| Szymuś | |
|
Kiedyś byłem częścią forum, powracam, pragnę wyrazić chęć dołączenia do grupy Uploader, na wyższą rangę póki co nie czuje się wystarczająco dobry, a uploadowanie od zawsze dobrze mi wychodziło _________________ |
||
| ziomek | |
|
| szymuś mój dawny mistrzu , już ci dam range zaczekaj chwilke . bez ciebie by to forum nawet nie wystartowało . _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| Chciałbym zrezygnować z bycia "Uploaderem" z powodu braku czasu i słabego internetu ; / 2 mb to jak na razie za mało . Kiedy już będę miał internet 6 mb zgłoszę się do was z prośbą o rangę uploader. Chyba , że możecie mnie zawiesić na jakiś czas ponieważ teraz i tak nie będę urzędował na forum , gdyż wyjeżdżam do Dani. Pozdrawiam , i przepraszam za niedogodności : ) Mam nadzieje , że jak będę miał chęci to dołączę do grona spowrotem(Jeżeli oczywiście Administracja mnie przyjmie). Jeszcze raz sorry. _________________ |
||
| borek691 | |
|
Mógł bym spróbować. Będe starał sie wrzucać pliki wtedy kiedy tylko bede miał okazje. Myślę że powinienem się wyróżniać na tym forum bo przyznam że się uzależniłem i chce dobrze dla tej o otóż stronki Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów !!! _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Przyjmuję kandydaturę. Pamiętaj tylko żeby wrzucać regulaminowo. _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| No dobra. Zgłaszam się : D Postaram się up'ić te min. 50 postów miesięcznie Więc proszę o przywrócenie rangi. _________________ |
||
| DSV | |
|
| zgłoszenie przyjęte. _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Chciałbym zrezygnować z bycia "Uploaderem" Kurde, chciałbym nim być, ale przeliczyłem się i mam o wiele mniej czasu niż się spodziewałem. Mam nadzieję, że to zrozumiecie .Pozdrawiam fisz _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Ok rozumie się. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś coś poupiesz. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nabór na Support'ów |
Ogłoszenia | Laki1231 | |