Autor Wiadomość
Laki1231 Nabór na Uploader'ów Napisany: 18 Cze 2011 04:15 Nabór na Uploader'ów   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Administracja symbiane.pl otwiera nabór do rangi UPLOADER,

W związku z brakiem Uploaderów na naszym forum. Zgłoszenia może składać każdy chętny użytkownik który spełnia poniższe wymagania, chce się włączyć w życie forum i wyraża chęć wrzucania plików na forum: gier, aplikacji, itp. itd.

Wymagania:

- na forum powinien być zarejestrowany minimum dwa tygodnie oraz posiadać 5 postów i poprawnych 5 uploadów

Zadania uploadera to:

- Tematy zakładane na forum powinny być estetyczne
- Przestrzega regulaminu działu download
- Uploader musi wrzucać pliki na swoje konto w serwisach hostingowych
- Uploader musi być systematyczny, wrzucać regularnie pliki. ( przynajmniej około 40-50 na miesiąc kod emotikony: ;) )

Osoba chętna otrzyma:

- Dostęp do działu dla Uploaderów
- Wyróżniający kolor nicka oraz obrazek rangi
- Możliwość awansu na wyższe stanowisko
- Specjalne przywileje, szybka pomoc od administracji
- Satysfakcje, że jest się w naszej ekipie.

Jeśli chcesz się zgłosić napisz w tym temacie swoje zgłoszenie, lub na PW do któregoś z administratorów.

Użytkownicy są przyjmowani do grupy na okres testowy 30 dni, a później oceniani przez administracje.

Szymuś Nabór na Uploader'ów Napisany: 19 Cze 2011 04:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Kiedyś byłem częścią forum, powracam, pragnę wyrazić chęć dołączenia do grupy Uploader, na wyższą rangę póki co nie czuje się wystarczająco dobry, a uploadowanie od zawsze dobrze mi wychodziło kod emotikony: :D

ziomek Nabór na Uploader'ów Napisany: 19 Cze 2011 04:35   Postaw piwo autorowi tego posta

szymuś mój dawny mistrzu , już ci dam range zaczekaj chwilke . bez ciebie by to forum nawet nie wystartowało .

Marq94 Nabór na Uploader'ów Napisany: 20 Cze 2011 05:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Chciałbym zrezygnować z bycia "Uploaderem" z powodu braku czasu i słabego internetu ; / 2 mb to jak na razie za mało . Kiedy już będę miał internet 6 mb zgłoszę się do was z prośbą o rangę uploader. Chyba , że możecie mnie zawiesić na jakiś czas ponieważ teraz i tak nie będę urzędował na forum , gdyż wyjeżdżam do Dani.

Pozdrawiam , i przepraszam za niedogodności : ) Mam nadzieje , że jak będę miał chęci to dołączę do grona spowrotem(Jeżeli oczywiście Administracja mnie przyjmie).

Jeszcze raz sorry.

borek691 Nabór na Uploader'ów Napisany: 06 Lip 2011 11:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Mógł bym spróbować. Będe starał sie wrzucać pliki wtedy kiedy tylko bede miał okazje. Myślę że powinienem się wyróżniać na tym forum bo przyznam że się uzależniłem i chce dobrze dla tej o otóż stronki kod emotikony: :) Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów !!! kod emotikony: :D

patrikos23 Nabór na Uploader'ów Napisany: 06 Lip 2011 11:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Przyjmuję kandydaturę. Pamiętaj tylko żeby wrzucać regulaminowo.

fiszkon Nabór na Uploader'ów Napisany: 22 Sie 2011 10:13   Postaw piwo autorowi tego posta

No dobra.
Zgłaszam się : D Postaram się up'ić te min. 50 postów miesięcznie kod emotikony: :D
Więc proszę o przywrócenie rangi.

DSV Nabór na Uploader'ów Napisany: 22 Sie 2011 10:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
zgłoszenie przyjęte.

fiszkon Nabór na Uploader'ów Napisany: 27 Sie 2011 02:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Chciałbym zrezygnować z bycia "Uploaderem"
Kurde, chciałbym nim być, ale przeliczyłem się i mam o wiele mniej czasu niż się spodziewałem. Mam nadzieję, że to zrozumiecie kod emotikony: :ehh: .
Pozdrawiam fisz

patrikos23 Nabór na Uploader'ów Napisany: 27 Sie 2011 05:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Ok rozumie się. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś coś poupiesz.